- 14 Kasım 2022
- 23
- 4
- 6
- 25
- Konu Sahibi Tugcezulkuf
Hamild miyim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum üç gün bekle dedi amaEvet hamilesin. Hayırlı olsun
Evet gebelik var 2 gün sonra 3 ncü gun tekrar ver değerin ne kadar arttığına bak daha sağlıklı olur hayırlı olsun güzel sağlıklı gebeliğin olsun inşallahHamild miyim kızlar Eki Görüntüle 3336393
Hayirli olsun, adet gecikmen mi oldu?Hamild miyim kızlar Eki Görüntüle 3336393
Kesinleşsin diye demiştirDoktorum üç gün bekle dedi ama
Çok teşekkür ederim cumartesi günü gidip verecem tekrarEvet gebelik var 2 gün sonra 3 ncü gun tekrar ver değerin ne kadar arttığına bak daha sağlıklı olur hayırlı olsun güzel sağlıklı gebeliğin olsun inşallah![]()
Büyük ihtimalleKesinleşsin diye demiştir
Bugün adetimin ilk günüydü ama olmadım tahlil yapınca 78 çıktıHayirli olsun, adet gecikmen mi oldu?
Super iki gun sonra iki ye katlanir insallahBugün adetimin ilk günüydü ama olmadım tahlil yapınca 78 çıktı
Super iki gun sonra iki ye katlanir insallahdaha once yapmismiydin erken gebelik tesheçe
Geçen aylarda yapmışlığım var ama hep negatiftiSuper iki gun sonra iki ye katlanir insallahdaha once yapmismiydin erken gebelik testi
Hayırlı olsun canım hamilesin belirtilerin varmiydiHamild miyim kızlar Eki Görüntüle 3336393
Baş ağrım çok vardı iki gündür de hafif mide bulantım varHayırlı olsun canım hamilesin belirtilerin varmiydi
1 buçuk yıldırHayırlı olsunn:) kaç aydır deniyordunuz acaba
Bana umut oldu, ben de 15 aydır kalamıyorum. Sorununuz var mıydı ve Bu süreçte tedavisiz mi oldu acaba. Darısı bizlere1 buçuk yıldır
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah inşallah bende kesin pozitif sonuç alırım ben polikistik överdim ilaç kullandım olmadı bu ay sadece civan perçemi içtim sabah akşam aç karnına bence denemelisiniz sizdeBana umut oldu, ben de 15 aydır kalamıyorum. Sorununuz var mıydı ve Bu süreçte tedavisiz mi oldu acaba. Darısı bizlere![]()