• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

Silik görüyorsan var gebelik sendede regl olck gibi dmi
Evet hatta bazen oyle oluyokı dıyorum bu sefer de olmadı gıdıp lavaboya kendıme bakıyorum adet mı oldum dıye ama gelen giden yok sılık ama arkadaşta olduğu gıbı oluyo brnımde aynı marka test gıttıkce koyulastı takı bugüne kadar bugun farklı bır markanın testını yaptım yınr sılık cıktı heralde bende kimyasal oldum yıne

Dış gebelık degıldır umarım 2 kez gecırdım zaten ondan tutum alındı ve artık olmadı cocugum umarım bır dahakı sefere allah gönlüne gore versın korkma dıs gebelık olsa cok fena ağrılar oluyo dayanılarak gıbı olmuyo anlarsın zaten
Şuan ona şükrediyorum zaten. Transferden beri ne ağrım ne kanamam ne belirtim vardı. Ama sadece şunu merak ediyorum 46dan 42ye düştü. Doktorum hala ilacı kullan 2 gün sonra tekrar kan ver dedi.

Silik görüyorsan var gebelik sendede regl olck gibi dmi
Evet hatta bazen oyle oluyokı dıyorum bu sefer de olmadı gıdıp lavaboya kendıme bakıyorum adet mı oldum dıye ama gelen giden yok sılık ama arkadaşta olduğu gıbı oluyo brnımde aynı marka test gıttıkce koyulastı takı bugüne kadar bugun farklı bır markanın testını yaptım yınr sılık cıktı
Şuan ona şükrediyorum zaten. Transferden beri ne ağrım ne kanamam ne belirtim vardı. Ama sadece şunu merak ediyorum 46dan 42ye düştü. Doktorum hala ilacı kullan 2 gün sonra tekrar kan ver dedi.
Doktor her ıhtımale karsı ılacları kesmıyo son bı kere testını yaptım bakarsın rabbımın ısı hıc brllı olmaz yükselir değerin ınsallah ta oyle olur senı cok ıyı anlıyorum ama olmaz ıse de kendını yıpratma dünyanın sonu degıl allahım gonlune gore versın

Evet hatta bazen oyle oluyokı dıyorum bu sefer de olmadı gıdıp lavaboya kendıme bakıyorum adet mı oldum dıye ama gelen giden yok sılık ama arkadaşta olduğu gıbı oluyo brnımde aynı marka test gıttıkce koyulastı takı bugüne kadar bugun farklı bır markanın testını yaptım yınr sılık cıktı

Doktor her ıhtımale karsı ılacları kesmıyo son bı kere testını yaptım bakarsın rabbımın ısı hıc brllı olmaz yükselir değerin ınsallah ta oyle olur senı cok ıyı anlıyorum ama olmaz ıse de kendını yıpratma dünyanın sonu degıl allahım gonlune gore versın
İnşallah canım o ihtimal olur. Hepimiz aynı şeyler için uğraşıyoruz biliyorum ama işte o kadar maddi ve manevi yıpratıcı süreçler bizi çok yoruyor. Allah ne takdir ederse o olur. Elimizden geleni yaptık tevekkül de ettik sonuna kadar. Şuan o iğneleri fiilleri yapmak o kadar zor geldiki anlatamam. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Yine bin şükür. 2 3 günlük bile olsa gebeliği yaşadım o duyguyu hissettim.

Kızlar bugünkü sonucuma göre kimyasal gebelik geçirdiğimi anladım. Muhtemelen Bi kaç gün içinde adet olup atarım. Sizce 2.deneme için hemen mi başlamalı yoksa ara mı vermeli? 3 tane embryom kaldı geriye.

Back
X