Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben de aynen böyle silik öğrenmiştim . Hayırlı olsun gebesiniz,kan verinEki Görüntüle 3347387
Adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım ilk dakikada bu şekilde çizgi çıktı gebelik var mı bana mı öyle gözüküyo
İnşallah ya dış gebelik geçirdim daha önce pkosluyum zor da hamile kalıyorum kimyasal gebelik falan olmasından çok korkuyorumAaa ben de aynen böyle silik öğrenmiştim . Hayırlı olsun gebesiniz,kan verin![]()
Değildir insallah canim sağlıkla kucağına alırsın. Kan veremez misin bugün yakın hastane varsa kan ver 1 kaç saate çıkıyor sonucİnşallah ya dış gebelik geçirdim daha önce pkosluyum zor da hamile kalıyorum kimyasal gebelik falan olmasından çok korkuyorum
Hastanede kan almıyolar sağlık ocağında da 10 a kadar kan alıyolar beta içinDeğildir insallah canim sağlıkla kucağına alırsın. Kan veremez misin bugün yakın hastane açılınca kan ver 1 kaç saate çıkıyor sonuc![]()
Güzel yorumunuza çok sevindim inşallah sizde mutlu haberler alırsınız en yakın zamandaDeğildir insallah canim sağlıkla kucağına alırsın. Kan veremez misin bugün yakın hastane varsa kan ver 1 kaç saate çıkıyor sonuc![]()
Ben devlet hastanesinin acilinde kan vermistim canım hatta bir sürede beta HCG takibi için devam etmiştim acilde yaptırmaya .Hastanede kan almıyolar sağlık ocağında da 10 a kadar kan alıyolar beta için
İnşallah çok teşekkür ederimGüzel yorumunuza çok sevindim inşallah sizde mutlu haberler alırsınız en yakın zamanda
Hamileysen doktor bi kağıt veriyo ona göre beta takibi yapılıyo yoksa yapılmıyor tokat turhalda bu şekildeBen devlet hastanesinin acilinde kan vermistim canım hatta bir sürede beta HCG takibi için devam etmiştim acilde yaptırmaya .
Ne garip. Şimdi acile gitsen beta HCG baktırmak için kan vermek istiyorum desen bakmıyor mu yani? Yanlışın olmasın? İlk kez duyuyorum . Acillerde kan alınır normalde.Hamileysen doktor bi kağıt veriyo ona göre beta takibi yapılıyo yoksa yapılmıyor tokat turhalda bu şekilde
Turhalda bu şekilde bebek çok istiyorum bikaç kez şüpheyle gittim beta için almadılar kadın doğuma sıra al dedlerNe garip. Şimdi acile gitsen beta HCG baktırmak için kan vermek istiyorum desen bakmıyor mu yani? Yanlışın olmasın? İlk kez duyuyorum . Acillerde kan alınır normalde.
Anladım canım yarın erken saatte sağlık ocağında verirsin o zaman. Ama orada ertesi gün çıkıyor sonuc bilgin olsun.Turhalda bu şekilde bebek çok istiyorum bikaç kez şüpheyle gittim beta için almadılar kadın doğuma sıra al dedler
Merhaba canım tebrik ederim hamilesin dün bu şekilde çıktı testim hemen akşam acile gittim 36.2 çıktı sonucum rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3347387
Adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım ilk dakikada bu şekilde çizgi çıktı gebelik var mı bana mı öyle gözüküyo