Hamile miyim

alynaaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
16
11
8
24

Adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım ilk dakikada bu şekilde çizgi çıktı gebelik var mı bana mı öyle gözüküyo

Eklentiler

• 1AC0DF23-2A53-4ED6-BED9-3E32E87691D5.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah ya dış gebelik geçirdim daha önce pkosluyum zor da hamile kalıyorum kimyasal gebelik falan olmasından çok korkuyorum
Değildir insallah canim sağlıkla kucağına alırsın. Kan veremez misin bugün yakın hastane varsa kan ver 1 kaç saate çıkıyor sonuc

Hamileysen doktor bi kağıt veriyo ona göre beta takibi yapılıyo yoksa yapılmıyor tokat turhalda bu şekilde
Ne garip. Şimdi acile gitsen beta HCG baktırmak için kan vermek istiyorum desen bakmıyor mu yani? Yanlışın olmasın? İlk kez duyuyorum . Acillerde kan alınır normalde.

Ne garip. Şimdi acile gitsen beta HCG baktırmak için kan vermek istiyorum desen bakmıyor mu yani? Yanlışın olmasın? İlk kez duyuyorum . Acillerde kan alınır normalde.
Turhalda bu şekilde bebek çok istiyorum bikaç kez şüpheyle gittim beta için almadılar kadın doğuma sıra al dedler

Turhalda bu şekilde bebek çok istiyorum bikaç kez şüpheyle gittim beta için almadılar kadın doğuma sıra al dedler
Anladım canım yarın erken saatte sağlık ocağında verirsin o zaman. Ama orada ertesi gün çıkıyor sonuc bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…