Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba benim Açik pembemsi lekelememden sora çok belim ve sağ hafıf kasik agrim olmuşdu bugun test yaptım Gözle bakinca negatif gordum rasgele resim çekdim var mi sizce
Kizlar merhaba benim Açik pembemsi lekelememden sora çok belim ve sağ hafıf kasik agrim olmuşdu bugun test yaptım Gözle bakinca negatif gordum rasgele resim çekdim var mi sizce
Buraya aynı konulardan bir kaç kez açtınız. Sağlık ocağında ücretsiz kan verebilirsiniz en sağlıklı yöntem bu olur. Buralarda size kimse kesin hamilesiniz diyemez
Buraya aynı konulardan bir kaç kez açtınız. Sağlık ocağında ücretsiz kan verebilirsiniz en sağlıklı yöntem bu olur. Buralarda size kimse kesin hamilesiniz diyemez
Canim benim ben hiç bir defa ayni konulari açmadim senin gözlerin yanliş gormuş ben kaç gundur bura bişey paylaşmiyorum benim sorularimdan rahatsiz oluyorsaniz bakmayin size sormuyorum ben zaten üstünüze alinip yorum yazmaniz saçma
Alttaki konular siz değil misiniz ? Yorum bile yaptım . rahatsız olmuyorum kendinizi yıpratmayın diye diyorum. Kan verin rahatlayın psikolojinize yazık
Alttaki konular siz değil misiniz ? Yorum bile yaptım . rahatsız olmuyorum kendinizi yıpratmayın diye diyorum. Kan verin rahatlayın psikolojinize yazık Eki Görüntüle 3360730