Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşlerin kabul etmesi için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım başka şekilde inanmıyorlarEki Görüntüle 3398012 eşim ısrarla yok diyor, bence var![]()
Ben burdayım diyoEki Görüntüle 3397996 hayalet çizgiyi gören var mı
Çok hafif silik var ama bir kaç gün sonra değerleriniz yükselince tekrar deneyin o zaman yaptığınızda biraz daha koyu olur muhtemelenEki Görüntüle 3397996 hayalet çizgiyi gören var mı
YaaBen burdayım diyo![]()
KesinlikleEşlerin kabul etmesi için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım başka şekilde inanmıyorlarbence de var canım
İlk 5 dk içinde çıktıysa var gözüküyor canımEki Görüntüle 3397996 hayalet çizgiyi gören var mı
Kan testi ver bence canım var ozmnValla kaç dakikada çıktığını hatırlamıyorum ama ilk hemen daha silkti, sonra az daha belirgin oldu
Benimki onu bile kabul etmedi doktor var diyene kadar inanmam dediEşlerin kabul etmesi için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım başka şekilde inanmıyorlarbence de var canım
Ben de gordumEki Görüntüle 3398012 eşim ısrarla yok diyor, bence var![]()
Yarın kan vereyim o zamanBen de gordum![]()
Benim saglik ocagimda 9-10 arasi kan aliyorlar, sonucu ertesi gun sabah cikiyor. Acilde yapilinca daha erken cikiyormus ama ben acilde yaptirmadim daha once.Yarın kan vereyim o zamansağlık ocağında hemen çıkıyor mu
Merhaba hanımlar
Ben iki yıllık evliyim adet düzensizliğim var ergenliğimden beri ilaç kullanmadan adet olan biri değilim. Çokca doktora gözüktüm bir problem olmadıgını yumurtalarımın sağlıklı vs oldugunu, adet olmak istersen ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti. Bende bayadır ilaç kullanmıyorum adette olmuyorum.
** Şubatın 24. de yumurta akı akıntım geldi bazen bir kaç ayda bir geliyor öyle. Ben o akıntıdan öncesini ve sonraki günü değerlendirdin aklımda hamilelik yoktu öyle denk geldi. 25-26 şubat başlayan adet olucakmışım gibi ağrılar çektim fakat adet olmam çok zor cünkü ilaç kullanmıyorum dedim herhalde yumurta akı geldi yumurta agrısı. Şiddetlide olunca adet agrısı gibi bir haftanın sonra kan verdim en sonki ilişkiden bir hafta geçmişti beta 0.1 çıktı negatif. Birde normalde bu kadar agrı sızı çekmediğim için tuhaf geldi kan vermek istedim tabiki gebelik olsada negatif çıktı 7. Gündü.
Sonrasındaki bir iki gün hiç ağrım olmadı sadece gögüste hafif hassasiyet yaşadım. Dün 6. Mart çarşamba akşamı dün yani ilişkinin 10. Günü birden sol kalça kemiğime sancı girdi sol ayagım komple ağrıdı üzerine basmakta biraz zorlandım ayaklarım uyuştu karıncalandı miğdem hafif bulandı bel agrım kasık ağrım ve karnımda gaz oluştu. Gögsümde hassasiyet arttı. Sabaha kadar yine aynı yanmaları agrıları az çok çektim ve uykusuzluktan ölüyorum ama uykuya dalamadım sabaha kadar. Bugünde 11. Gün aynı şeyler devam ediyor. Fakat migde bulantım daha arttı kusma yok.
Sizde idrar test yapsam çıkarmı ? Sabah mı yapsam akşam mı ? Adeti bekle demeyin ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum.
Lütfen yardımcı olurmusunuz![]()
Google de araştırdıgımda son ilişkiden 14 gün geçince kanda idrar da belli olur diyor. Yarın 12. Gün elimde erken gebelik ve kaset tesr var bi yanım sabah yap diyor bir yanım pazar veya pazartesi yap diyorBiraz daha bekle bence olsa da çıkmayabilir içim rahat etsin diyosan sabah ilk idrarla dene fakat olsada çıkması zor gibi 4 5 gün sonra kan ver derim ben :)