- 8 Nisan 2022
- 1.707
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
Hanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun bir ileri aşamasında çocuk okula gidiyor zatenHanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
Testler ben pozitifim diye bağırıp duruyorHanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
10 gün önce test yaptığımda negatifti 10 günde bu değişim normal mi diye.Çok teşekkür ederim sağolunTestler ben pozitifim diye bağırıp duruyorAllah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağına. Niye sok içindesin uzun yıllardır mi bekliyorsunuz
10 gün geçmiş uzun bir süre bence olabilir10 gün önce test yaptığımda hiç negatifti
Bu sitenin raconun buYani çok bariz değil mi testlerin pozitif çıktığı?
Bu sitenin raconun busekiz aylik hamile kadin uye olup “kizlaaaaaarrrrrrr bakkiiiiiiiiin gebiş miyiiiiiiiim” diye konu aciyor
![]()
Dalga geçmeniz için konuyu açmadım.Başıma ilk defa geliyor ve ben ilk defa test yapıyorum.siz tecrübeli olabilirsiniz ben değilim.Ayrıca belirtilerden de bahsettim.Bir bilen iki laf eder belki diye.Bunun bir ileri aşamasında çocuk okula gidiyor zaten
Çok teşekkür ederim.sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim:)
Evet hamilesiniz, agrilariniz normal. Hayirli olsunHanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
Tebrikler kan testi verip kesinleştirin.Hanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
Başağrısı fazla oldu.Birde heran regl olacak gibiyimEvet hamilesiniz, agrilariniz normal. Hayirli olsun
Aile hekimleri yapıyor mu acaba testi biliyo musunuz ? Teşekkür ederimTebrikler kan testi verip kesinleştirin.
İki çizgi gayet net hiçbir şey bilmeyen bile bunun pozitif olduğunu bilir. Bence siz dalga geçiyorsunuz bu postu açarakDalga geçmeniz için konuyu açmadım.Başıma ilk defa geliyor ve ben ilk defa test yapıyorum.siz tecrübeli olabilirsiniz ben değilim.Ayrıca belirtilerden de bahsettim.Bir bilen iki laf eder belki diye.
Herhangi bir sağlık ocağında yapa bilirsiniz ama aile hekimleride yapar herhalde pek bilgim yok.Jinekologla devam etmelisiniz yolunuza zaten kesinleşince.Aile hekimleri yapıyor mu acaba testi biliyo musunuz ? Teşekkür ederim
Paylaşımda bulunup, konuyla ilgili iki laf edip bir bilenden bişeyler danışmak İçinde konuyu açmış olamaz mıyım. Yani siz bence başka konulara bakın lütfen.İki çizgi gayet net hiçbir şey bilmeyen bile bunun pozitif olduğunu bilir. Bence siz dalga geçiyorsunuz bu postu açarak
Paket vs araştırmam gerekir sanırım hastanelerdenHerhangi bir sağlık ocağında yapa bilirsiniz ama aile hekimleride yapar herhalde pek bilgim yok.Jinekologla devam etmelisiniz yolunuza zaten kesinleşince.
Ilk önce kesinleşsin sonra sizi zaten yönlendirecekler merak etmeyin hall edersiniz.Paket vs araştırmam gerekir sanırım hastanelerden