Hamile miyim ?

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.707
1.193
83
Hanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var

Eklentiler

• C3D1A63E-E147-4AC9-8E31-90DB536DEEC0.webp
    C3D1A63E-E147-4AC9-8E31-90DB536DEEC0.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 106
  • 6EEDD4FE-A299-40CC-882B-8E2B201AF54D.webp
    6EEDD4FE-A299-40CC-882B-8E2B201AF54D.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 104
Hanımlar 2 ayrı test yaptım biri erken gebelik testi biri normal şuan şok içindeyim , sizce hamile miyim ? İnanılmaz bir başağrım var ve regl olacak mışım gibi kasık ağrıları var
Testler ben pozitifim diye bağırıp duruyor😀Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağına. Niye sok içindesin uzun yıllardır mi bekliyorsunuz

Testler ben pozitifim diye bağırıp duruyor😀Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucağına. Niye sok içindesin uzun yıllardır mi bekliyorsunuz
10 gün önce test yaptığımda negatifti 10 günde bu değişim normal mi diye.Çok teşekkür ederim sağolun

Bunun bir ileri aşamasında çocuk okula gidiyor zaten
Dalga geçmeniz için konuyu açmadım.Başıma ilk defa geliyor ve ben ilk defa test yapıyorum.siz tecrübeli olabilirsiniz ben değilim.Ayrıca belirtilerden de bahsettim.Bir bilen iki laf eder belki diye.

Dalga geçmeniz için konuyu açmadım.Başıma ilk defa geliyor ve ben ilk defa test yapıyorum.siz tecrübeli olabilirsiniz ben değilim.Ayrıca belirtilerden de bahsettim.Bir bilen iki laf eder belki diye.
İki çizgi gayet net hiçbir şey bilmeyen bile bunun pozitif olduğunu bilir. Bence siz dalga geçiyorsunuz bu postu açarak

İki çizgi gayet net hiçbir şey bilmeyen bile bunun pozitif olduğunu bilir. Bence siz dalga geçiyorsunuz bu postu açarak
Paylaşımda bulunup, konuyla ilgili iki laf edip bir bilenden bişeyler danışmak İçinde konuyu açmış olamaz mıyım. Yani siz bence başka konulara bakın lütfen.

Back
X