Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKızlar hiçbir şey anlamadım. Hamile miyim?
Yorumun güldürdüOkula basliycak okula![]()
Oradaki sonuç kısmımu benim sonucum. Kusura bakma lütfen ilk kez yaptım kan testi
Büyük mu yani?? . Benim tüpler kapalıydı imkansızdı o yüzden ihtimal vermemistimOkula basliycak okula![]()
4 gun sonra doktora git ultrasonda gorursun bile mercimegiBüyük mu yani?? . Benim tüpler kapalıydı imkansızdı o yüzden ihtimal vermemistim
5-6 haftalıksın kızımmmmBüyük mu yani?? . Benim tüpler kapalıydı imkansızdı o yüzden ihtimal vermemistim
Hemde çok güzel yüksek değer 5-6 haftalık felan sanırsam sağlıkla gelsin inşallahBüyük mu yani?? . Benim tüpler kapalıydı imkansızdı o yüzden ihtimal vermemistim
Yarına randevu aldık bekliyelim mi üç gün daha. Gerçekten şoktayım. Tüp bebek için maddi birikim yapmayı düşünüyoduk4 gun sonra doktora git ultrasonda gorursun bile mercimegidemekki kapali degilmis
![]()
Ohaaaa ayyy hamileyim5-6 haftalıksın kızımmmm
Dün demiştik sana şekerimOhaaaa ayyy hamileyimayyy Allah'ım şükürler olsun
Yarin vajinalden kese gorunur. 4 gun sonra bebis ortaya cikar.Yarına randevu aldık bekliyelim mi üç gün daha. Gerçekten şoktayım. Tüp bebek için maddi birikim yapmayı düşünüyoduk
Allah razı olsunDün demiştik sana şekerim![]()
Tamam çok teşekkür ederimYarin vajinalden kese gorunur. 4 gun sonra bebis ortaya cikar.
Evet canım senin sonucun hamilesinOradaki sonuç kısmımu benim sonucum. Kusura bakma lütfen ilk kez yaptım kan testi![]()
Arkadasin agzinin ortasina tokat istiyor galiba sacmalamasin. Kanama fln yoksa hic endise etme.Tamam çok teşekkür ederim![]()
![]()
dış gebelik olabilir dedi arkadaşım kasığım ağrıdigi için öyle mi
![]()