- 18 Şubat 2024
- 13
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi nisanur358
-
Haftaya yapicam testi zaten suan cikmayacahini biliyorum ama sormak istedimBirkaç gün daha bekle bence . Adetin iki ay düzenli gibi olsa da iki ay düzen için yeterli değil diye düşünüyorum.
Suanda psikolojim pek iyi degil zaten boyle bir ortama masum bir cocuk sokmak istemem ona da yazik umarım yoktur yaniBence umutlanma üzgünüm
Psikolojik olabilir o zaman ya da kist çünkü adet günü hamile kalınması çok zor mümkün mertebe istemiyorsanız korunun sizin iyiliğiniz içinSuanda psikolojim pek iyi degil zaten boyle bir ortama masum bir cocuk sokmak istemem ona da yazik umarım yoktur yani
Korunmustuk zaten sadece yirtik olabilir miydi korkusu var kontrol etmeyi unuttuk. Insallah degilimdirPsikolojik olabilir o zaman ya da kist çünkü adet günü hamile kalınması çok zor mümkün mertebe istemiyorsanız korunun sizin iyiliğiniz için
Zor ama regl de olmadim o yuzden korktumPsikolojik olabilir o zaman ya da kist çünkü adet günü hamile kalınması çok zor mümkün mertebe istemiyorsanız korunun sizin iyiliğiniz için
Korkma canım bence değilsin biraz bekle olmazsa kan verirsinZor ama regl de olmadim o yuzden korktum
Tesekkur ederimKorkma canım bence değilsin biraz bekle olmazsa kan verirsin
ins olmamistirCok düşük bi ihtimal, yumurtlama olacak da prezervatif yirtilacak da..
Sey bir de iliskiden 3 hafta sonra idrsr testi yapsam kesin cikar sonuc degil mi??Cok düşük bi ihtimal, yumurtlama olacak da prezervatif yirtilacak da..
Idrar testinde cikabilir de cikmayabilir de idrarda gec belli oluyor. kan verirseniz daha kesin olur. O gun yumurta var olmasi lazim dollenme 2 hafta falan suruyor 3. Haftada görünme ihtimali var ama kesin diyemeyizSey bir de iliskiden 3 hafta sonra idrsr testi yapsam kesin cikar sonuc degil mi??
Gecikme de 3 hafta olmus oluyor
Anladim tesekkurlerIdrar testinde cikabilir de cikmayabilir de idrarda gec belli oluyor. kan verirseniz daha kesin olur. O gun yumurta var olmasi lazim dollenme 2 hafta falan suruyor 3. Haftada görünme ihtimali var ama kesin diyemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?