- 30 Mayıs 2025
- 72
- 11
- 3
- 20
- Konu Sahibi bade060425
-
Evet çok ince bir silik çizgi var teşekkür ederimÇok ince silik çizgi görüyorum inşallah hamişsindirbir kaç gün sonra tekrarla testi çizgi daha belirgin olması gerekiyor
Yine testi tekrarlarsan atarsın bakarım inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet çok ince bir silik çizgi var teşekkür ederim
Şuan atmaya çalışıyorum ama site de sorun var sanırım olmuyor daha net bir fotoğraf çektim yine gün içinde dener atarımYine testi tekrarlarsan atarsın bakarım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hadi ya keşke atabilseydinŞuan atmaya çalışıyorum ama site de sorun var sanırım olmuyor daha net bir fotoğraf çektim yine gün içinde dener atarım
Ayy evet görünüyor çizgi kan verip netleştirirsin tebrik ederim testin markası neBu şekilde♀
Ar+l medAyy evet görünüyor çizgi kan verip netleştirirsin tebrik ederim testin markası ne
Teşekkür ederimAyy evet görünüyor çizgi kan verip netleştirirsin tebrik ederim testin markası ne
Çizgi görünüyor bir kaç gün sonra testini tekrarla daha belirgin çıkacaktır inşallahAr+l med
Az önce yeniden yaptım miratech diye bir markanın ben bir şey göremedim ama o fotoğrafını attığım ilk idrardıÇizgi görünüyor bir kaç gün sonra testini tekrarla daha belirgin çıkacaktır inşallah
İlk idrar ile daha net çıkar yine sanah idrarıyla yap senAz önce yeniden yaptım miratech diye bir markanın ben bir şey göremedim ama o fotoğrafını attığım ilk idrardı
Tamamdır teşekkür ederimİlk idrar ile daha net çıkar yine sanah idrarıyla yap sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?