Kızlar merhaba bugün adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım sonuç (aşağıya foto bırakıcam) bu şekildeydi. İlk 2 dakikada çıktı. Çok silik görebilir misiniz bilmiyorum sizce var mı hamilelik bi bakar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ikinci çizgi görünüyor bi kan verin istersenizKızlar merhaba bugün adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım sonuç (aşağıya foto bırakıcam) bu şekildeydi. İlk 2 dakikada çıktı. Çok silik görebilir misiniz bilmiyorum sizce var mı hamilelik bi bakar mısınız?
Markası nedir ? Normalde adet gecikmesinden sonra gebelik varsa çok daha belirgin çizgi çıkması gerekiyor ama geç döllenme gibi bi durum da olmuş olabilirKızlar merhaba bugün adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım sonuç (aşağıya foto bırakıcam) bu şekildeydi. İlk 2 dakikada çıktı. Çok silik görebilir misiniz bilmiyorum sizce var mı hamilelik bi bakar mısınız?
Pazartesi günü vermeyi düşünüyorum çok silik ya umutlanmak istemedimEvet ikinci çizgi görünüyor bi kan verin isterseniz![]()
Miratech hep onunla yaptım ben önceki 2 hamileliğimde de hiç yanıltmadı beni ama tabi silik olunca aklım karıştı.Markası nedir ? Normalde adet gecikmesinden sonra gebelik varsa çok daha belirgin çizgi çıkması gerekiyor ama geç döllenme gibi bi durum da olmuş olabilir
İyi bir marka diye biliyorum. Sabah tekrar test yapın bence varsa koyulaşacaktırMiratech hep onunla yaptım ben önceki 2 hamileliğimde de hiç yanıltmadı beni ama tabi silik olunca aklım karıştı.
Görünüyor ama çok yeni iki üç gün bekleyip testi tekrarlayın veya direk kan verin daha net sonuç alırsınızKızlar merhaba bugün adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım sonuç (aşağıya foto bırakıcam) bu şekildeydi. İlk 2 dakikada çıktı. Çok silik görebilir misiniz bilmiyorum sizce var mı hamilelik bi bakar mısınız?
Ay inşallah vardırİyi bir marka diye biliyorum. Sabah tekrar test yapın bence varsa koyulaşacaktır![]()
cumartesi günü tekrarlıcam umarım iyice koyulaşırGörünüyor ama çok yeni iki üç gün bekleyip testi tekrarlayın veya direk kan verin daha net sonuç alırsınız
İnşallah vardır hayırlısıyla kavuşursun bebeğineAy inşallah vardırve sağlıkla ilerler 2 kaybım var 1 seneyi geçti deneyeli tekrardan umarım güzel ilerler
![]()
İnşallahİnşallah vardır hayırlısıyla kavuşursun bebeğine![]()
Haber edin lütfencumartesi günü tekrarlıcam umarım iyice koyulaşır![]()
Bence var sizinde kan verinAşılamanın 9. Günü var mı sizce
Ben o testten bi kere yaptım bence kaliteli çok para vermiştim cidden negatif çıkmıştı eğer çizgi verdiyse vardır benceMiratech hep onunla yaptım ben önceki 2 hamileliğimde de hiç yanıltmadı beni ama tabi silik olunca aklım karıştı.
TabikiHaber edin lütfen
Biraz önce işten gelincede kaset testini yaptım onda da çok silik çıktı umarım sağlıklı ilerliyordurBen o testten bi kere yaptım bence kaliteli çok para vermiştim cidden negatif çıkmıştı eğer çizgi verdiyse vardır bence
Umarım benimde 8 gün kaldı yarından itibaren 7 kalıyor hiç test yapmadım 4. Denemem bu ay hayırlısı allahtanBiraz önce işten gelincede kaset testini yaptım onda da çok silik çıktı umarım sağlıklı ilerliyordur![]()
Son 2 gün kala yapabilirsin çıkmazsa 2 günde bir tekrarla diyorlar idrarda yeteri beta olmayıncada negatif gösteriyormuş. Gönlümüzden geçen olsun inşallahUmarım benimde 8 gün kaldı yarından itibaren 7 kalıyor hiç test yapmadım 4. Denemem bu ay hayırlısı allahtan