Hamile miyim

Krzcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
11
3
1
27
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım. Bir şey merak ediyorum. Bir kaç aydır yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu ay yumurtlama zamanı her günü değerlendirdik. Regla 6 günüm var ama bi kaç gündür çekmediğim şey yok. Bel ağrısı karın ağrısı vucut halsızlıgı ıshal sivilce normalde regl önceside böyle belirtiler oluyordu ama bu kadar erken başlamıyordu ve cok uzun sürmüyordu. Gebelik öncesi bu tarz belirtiler olur mu? Yumurtlamadan sonra ve regl başlangıcı arasında.

Bence ilişkide normal düzenin dışına çıkıldığında yani vücudumuza normalden fazla meni alındığında vajina floramızı da bağırsak floramızı da bozuyor ve karın ağrısıyla ishal yapıyor. Yani yumurtlama ya da gebelik ile alakalı bir durum değil bence bu. Umarım tutmuştur güzel haberleri verirsiniz:)

Teşekkür ederim yorum için

Şans eseri test yapana kadar hiç belirtim yoktu diyebilirim. 5.haftada hafif başladı şu an 7.haftamdayım bulantı göğüs hassasiyeti var yani o kadar erken başlamıyor ben de hep belirti arardım ama öyle olmuyormuş

Hm regl olacağım ozaman. Insan umutlanıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…