- 30 Haziran 2025
- 10
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi ecekahraman82848
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı fazla koymuşsunuz dağılmış başka bi test yapınEki Görüntüle 3611646 Normal adet döngümden 1 gün erken adet oldum her zaman olduğum gibi 8 gün sürdü hamilelik belirtileri olduğu için test yaptım sonuçlar böyle sizce hamile miyim ?
Hamile iken adet olunuyormu son ilişkimi adetten 16 gün önce yaşamıştımYok canım dağılmış sadece ya da duzdegil dikk tutmuşsan idrarin fazlası pencereye gelip jelatini islatmia yapıştırmis olabilir kağıda ama bişey yok negatif duruyor
Hamile iken adet olunuyormu son ilişkimi adetten 16 gün önce yaşamıştım
Çok çok nadir bişey o olsa çıkardı
Sonuç olarak korkmama gerek varmıÇok çok nadir bişey o olsa çıkardı
Bence yok olsa adet olmazdin ya testtedd bişey yokki 2-3 gün sonra bidaha yap test istersenSonuç olarak korkmama gerek varmı![]()
Gebe degilsiniz, stresten ya da hava degisikliginden dolayi adetiniz gecikmistir.son ilişkimi bir önceki adetimden önce yaşamıştım adetim 3 gün gecikti adet olamıyorum test yaptım sizce sonuç ne neden adet olamıyorum ?
Bir önceki testimi de siteden sormuştum ona da fazla idrar damlatmışsın demişlerdiGebe degilsiniz, stresten ya da hava degisikliginden dolayi adetiniz gecikmistir.
Ayrica teste fazla idrar damlatmissiniz.
Yapiyorsunuz bu sporu oyleyse hshsjjs ya da test bozuk, tun beyaz yuzeyin pembelesmesi ya fazla idrardan ya da test bozuklugundan olur.Bir önceki testimi de siteden sormuştum ona da fazla idrar damlatmışsın demişlerdiprospektüste ne yazıyorsa onu yapmıştım aslında
Yani sonuç olarak hamile değilim öylemiYapiyorsunuz bu sporu oyleyse hshsjjs ya da test bozuk, tun beyaz yuzeyin pembelesmesi ya fazla idrardan ya da test bozuklugundan olur.
Emin olmak icin bir test daha yapin ama sadece kendi pompasiyla 2 damla damlatin damlama noktasina.Yani sonuç olarak hamile değilim öylemi
Of bidaha test yapmak istemiyorum yapmasam olmazmıEmin olmak icin bir test daha yapin ama sadece kendi pompasiyla 2 damla damlatin damlama noktasina.
ya benim ilk açtıgım konuya bakabilir misiniz fikirlere ihtiyacım varEmin olmak icin bir test daha yapin ama sadece kendi pompasiyla 2 damla damlatin damlama noktasina.