D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #1 Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mı
Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mı
M Menemenseverim_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2025 40 6 1 28 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #2 Anamm ben kanda bile 3.67 gördüm testte görünmez ki
Hayalim kizim Hayaller dualara emanet🦋 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 1.820 976 38 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #3 deryaygt .!.: Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mıEki Görüntüle 3612613 Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi marka bu dayscomfort yada doctormu
deryaygt .!.: Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mıEki Görüntüle 3612613 Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi marka bu dayscomfort yada doctormu
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #4 Hayalim kizim .!.: Merhaba hangi marka bu dayscomfort yada doctormu Genişletmek için tıkla... İkiside değil nimo yazıo
Hayalim kizim .!.: Merhaba hangi marka bu dayscomfort yada doctormu Genişletmek için tıkla... İkiside değil nimo yazıo
Hayalim kizim Hayaller dualara emanet🦋 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 1.820 976 38 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #5 deryaygt .!.: İkiside değil nimo yazıo Genişletmek için tıkla... Peki yumurtanın catlamasinin üzerinden kaç gün geçti çizgiyi bende görüyorum inşallah vardir
deryaygt .!.: İkiside değil nimo yazıo Genişletmek için tıkla... Peki yumurtanın catlamasinin üzerinden kaç gün geçti çizgiyi bende görüyorum inşallah vardir
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #6 Hayalim kizim .!.: Peki yumurtanın catlamasinin üzerinden kaç gün geçti çizgiyi bende görüyorum inşallah vardir Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorm yani takip etmedim bu ay yumurtlamayı.
Hayalim kizim .!.: Peki yumurtanın catlamasinin üzerinden kaç gün geçti çizgiyi bende görüyorum inşallah vardir Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorm yani takip etmedim bu ay yumurtlamayı.
Hayalim kizim Hayaller dualara emanet🦋 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 1.820 976 38 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #7 deryaygt .!.: Hiç bilmiyorm yani takip etmedim bu ay yumurtlamayı. Genişletmek için tıkla... Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsun
deryaygt .!.: Hiç bilmiyorm yani takip etmedim bu ay yumurtlamayı. Genişletmek için tıkla... Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsun
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #8 Hayalim kizim .!.: Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsunamin in Hayalim kizim .!.: Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... amin inşallah Genişletmek için tıkla...
Hayalim kizim .!.: Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsunamin in Hayalim kizim .!.: Reglinizi bekleyip bi kan verin bence şimdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... amin inşallah Genişletmek için tıkla...
Elifim2211 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 1.221 292 73 24 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #9 deryaygt .!.: Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mıEki Görüntüle 3612613 Genişletmek için tıkla... Merhaba çizgi var gibi görünüyor
deryaygt .!.: Adetime 1 hafta var biliyorum erken ama çok kasık ağrım oldu. Erken gebelik testi yaptım 3 dk içinde böyle çıktı sizce var mıEki Görüntüle 3612613 Genişletmek için tıkla... Merhaba çizgi var gibi görünüyor
N nagiss21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 1.283 247 43 23 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #10 Yalanci pozitif cok veriyor benim 30 saniye sonra çıkardı testi adet gununde bidaha yapın bence