Hamile miyim

sibelslan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
38
5
6
24
Kızlar bu ay iki kere maydonoz buharı yaptim. Beş gün soğan kürü uyguladım sabah akşam . Adetime 6 gün var dün gece sık sık idrara çıktım ve aşırı adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum gebe olabilir miyim sizce ?

Kızlar bu ay iki kere maydonoz buharı yaptim. Beş gün soğan kürü uyguladım sabah akşam . Adetime 6 gün var dün gece sık sık idrara çıktım ve aşırı adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum gebe olabilir miyim sizce ?
Erken gebelik testi yapabilirsin canım

Olabilir biraz daha bekleyip test yap

Merhaba naçizane düşüncem gebelik düşünüyor iseniz soğan kürü ve maydonızu içmemek işiniz bunlar adeti döktürür ve hafif agrı yapar çünkü ben sezeryanla doğum yaptım pis kanı atmak için ve kg vermek için içiyordum dikkat Etmelisiniz naçizane düşüncem
İnşallah bebek istiyor iseniz Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah sizede banada

Merhaba naçizane düşüncem gebelik düşünüyor iseniz soğan kürü ve maydonızu içmemek işiniz bunlar adeti döktürür ve hafif agrı yapar çünkü ben sezeryanla doğum yaptım pis kanı atmak için ve kg vermek için içiyordum dikkat Etmelisiniz naçizane düşüncem
İnşallah bebek istiyor iseniz Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah sizede banada
Soğan kürü içib hamile kaldım diyenlerde var burada bende öyle biliyorum soğan kürü adet getiricidir

Kaç aydır istiyorsun bebek?

Sat haziran 14
bat 11
27-28gunde bir olur erken olurum ama bu kadar geçmezdi hiç kızımdada geç öğrendim
Ama belirtileri hiç hatırlamıyorum
11yasinda kızım
Sadece regl olacğım zaman midem bulanır sağ kasıgım belim agrır ve bir hafta önce başlar agrım ama bu ay elhamdülillah olmadım sade ve bel agrım var sol bacagım uyuşuyor gb kasıgımda ara ara yoklayan kramp lar oluyor baş dönmesi var halsizim çabuk yorgun oluyoum şimdilik bunlar

Sat haziran 14
bat 11
27-28gunde bir olur erken olurum ama bu kadar geçmezdi hiç kızımdada geç öğrendim
Ama belirtileri hiç hatırlamıyorum
11yasinda kızım
Sadece regl olacğım zaman midem bulanır sağ kasıgım belim agrır ve bir hafta önce başlar agrım ama bu ay elhamdülillah olmadım sade ve bel agrım var sol bacagım uyuşuyor gb kasıgımda ara ara yoklayan kramp lar oluyor baş dönmesi var halsizim çabuk yorgun oluyoum şimdilik bunlar
O zaman geçmiş günün bi test yap

Ben oğluma hamile iken bilmiyorum tabi ki, maydonoz ve limon kürü yapıyordum. Sabahları aç karnına içiyordum.
Tutunan tutunuyor, gelecek olan geliyor dünyaya ama buhar çok farklı o sıcaklıkla ne olur bilemiyorum, gerçi rahim ağzı kapalı ama bi gevşeme oluyor, çömelir pozisyon.
(tutunmadan sonra yapmadı isen sorun olmaz.)

Şüphem varsa ve çocuk istiyor isen bırak.

Adet belirtileri bir hafta 10 gün ön önceden başlar zaten, gebelik testi yapmadan bilemeyiz.

Back
X