Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yapabilirsin canımKızlar bu ay iki kere maydonoz buharı yaptim. Beş gün soğan kürü uyguladım sabah akşam . Adetime 6 gün var dün gece sık sık idrara çıktım ve aşırı adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum gebe olabilir miyim sizce ?
Olabilir biraz daha bekleyip test yapKızlar bu ay iki kere maydonoz buharı yaptim. Beş gün soğan kürü uyguladım sabah akşam . Adetime 6 gün var dün gece sık sık idrara çıktım ve aşırı adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum gebe olabilir miyim sizce ?
Başka belirtin varmıKızlar bu ay iki kere maydonoz buharı yaptim. Beş gün soğan kürü uyguladım sabah akşam . Adetime 6 gün var dün gece sık sık idrara çıktım ve aşırı adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum gebe olabilir miyim sizce ?
Hayır yok arada bı adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı giriyorBaşka belirtin varmı
Anladım benim de bugünden itibaren 6 günüm var göğüs uclarımı sanki karıncı ısırıyor ilk defa geliyor başıma böyle bişeyHayır yok arada bı adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor
Soğan kürü içib hamile kaldım diyenlerde var burada bende öyle biliyorum soğan kürü adet getiricidirMerhaba naçizane düşüncem gebelik düşünüyor iseniz soğan kürü ve maydonızu içmemek işiniz bunlar adeti döktürür ve hafif agrı yapar çünkü ben sezeryanla doğum yaptım pis kanı atmak için ve kg vermek için içiyordum dikkat Etmelisiniz naçizane düşüncem
İnşallah bebek istiyor iseniz Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah sizede banada
Kaç aydır istiyorsun bebek?Merhaba naçizane düşüncem gebelik düşünüyor iseniz soğan kürü ve maydonızu içmemek işiniz bunlar adeti döktürür ve hafif agrı yapar çünkü ben sezeryanla doğum yaptım pis kanı atmak için ve kg vermek için içiyordum dikkat Etmelisiniz naçizane düşüncem
İnşallah bebek istiyor iseniz Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah sizede banada
Doğrusu Rabbim bilir ama ben 90kg dan 63düştüm soğan ve maydonoz ile hem ödemi hemde adetini düzene koydu
Olur inşallah canım senin regl ne zaman bi belirti falan varmı?1bucuk yıl ama ikimizde de sorun yok sebebsiz olmuyor
O zaman geçmiş günün bi test yapSat haziran 14
bat 11
27-28gunde bir olur erken olurum ama bu kadar geçmezdi hiç kızımdada geç öğrendim
Ama belirtileri hiç hatırlamıyorum
11yasinda kızım
Sadece regl olacğım zaman midem bulanır sağ kasıgım belim agrır ve bir hafta önce başlar agrım ama bu ay elhamdülillah olmadım sade ve bel agrım var sol bacagım uyuşuyor gb kasıgımda ara ara yoklayan kramp lar oluyor baş dönmesi var halsizim çabuk yorgun oluyoum şimdilik bunlar
Yaptım 2kere silik ama baktıgınızda belli silik ve olsa şu damlattım kuruma çizgisi dir diye gitmediO zaman geçmiş günün bi test yap
baya geçmiş çıkması gerekirYaptım 2kere silik ama baktıgınızda belli silik ve olsa şu damlattım kuruma çizgisi dir diye gitmedi
3.sü yok gb zar zor görünüyor bakalm yarın yine yaparım ve bir hafta daha beklicem
Teste silik oluyor kanda baktirmadım bakalm 1hafta daha bekleyeceğimbaya geçmiş çıkması gerekir
Naptın aşkım nasılsın iyi misinErken gebelik testi yapabilirsin canım