Hamile miyim

cgdmnyrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
33
1
1
24
Merhaba (30 haziranda) yani regl günüme 4 gün kala erkek arkadaşım içime boşladı. 10 temmuzda kan testi verdim 0>100 çıktı. Ve 14 temmuzda da sadece peçeteye sildikçe pembe bir leke geliyordu. Bu 2 buçuk 3 gün sürdü sadece ben sildikçe leke vardı. Son zamanlarda da sürekli halsizim ve ara ara midem bulanıyor. Sürekli aç hissediyorum kendimi. Olur olmadık zamanlarda uykum geliyor uyumak istiyorum. Bir kaç gündür yüz üstü yatamıyorum göğüsüm ağrıyor ve acıyor. Sizce hamilemiyim.

Son düzenleme:
Hamile olabilirsiniz olmayadabilirsiniz. Erkek arkadaşım dediğinize göre evli değilsiniz, gebelik oluşabilme ihtimalini hiç göz önünde bulundurmadınız mı korunmasız ilişki yaşarken?

Test yapsanız çıkar
Birden fazla aynı konuyu açmanıza gerek yok

Hamile olabilirsiniz olmayadabilirsiniz. Erkek arkadaşım dediğinize göre evli değilsiniz, gebelik oluşabilme ihtimalini hiç göz önünde bulundurmadınız mı korunmasız ilişki yaşarken?
Yumurtlama dönemim bitmişti regl günğne de 4 gün vardı o yüzden tutmaz die düşündük

Ablacım bulunduğum ilçe de nöbetçi eczane yok merkeze gitmem gerekiyor gebelik testi için. Yarın zaten sağlık ocağına gidip kan testi vereceğim ama şuan çok kafaya taktım o yüzden kendimi rahatlatacak bir şeyler duymak istiyorum

Temmuz ayinda hic regl olmadiysaniz mumkun hamile olmaniz

Dediğim gibi 14 16 temmuz arasında ben peçeteye sildikçe pembemsi leke geldi
30 Haziran'daki korunmasiz iliskinizin ustunden tam da 14-15 gun gecmisken pembe leke bana sadece tutunma kanamasını hatirlatiyor.

Saglik ocagina kan verirseniz tekrar muhtemelen pozitifi gorursunuz, 10 Temmuz'da negatif cikma sebebi henuz dollenmenin bitmemis olmasi olabilir.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Bu konuları konuşacak kimse olmayınca burada böyle tecrübeli yada bilen insanlardan bişileri duymak insanı azda olsa kafasını rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…