- 6 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi parlaruya02
Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim evlendiğimizden beri geri çekilme ile korunuyoruz. Normalde bu yaşıma kadar regl döngülerimde hiç sorun yaşamadım. Hep düzenlidir en fazla 29 taş çatlasın 30 olurdu bugün 32. gündeyim 2 gün gecikti regldan 1 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı akşama doğru 4-5 gibi yapmıştım. Negatif çıkınca dedim değilimdir. Ama hala regl olmadım ve ilk defa 2 gün gecikti döngüm uzun sürdü. Bu ay sağ ve sol kasıklarım da ağrı oldu hep ara ara çok nadir mide bulantısı yaşamıştım ama bu ay çok stresli de geçti halbuki stresli olsam da gecikmezdi. Ben normalde çocuk çok istiyorum eşim istemiyordu acaba bu psikolojik olarak da gecikmiş olabilir mi yoksa hamile miyim ? şu an için herhangi bir ağrım da yok sadece ayakta çok durunca belim ağrıyor. Benim çok ağır geçer reglım. Ama yani içime herhangi bir şekilde boşlama olmadı ama karınla özel bölgenin başlangıcına yapmıştı sizce ihtimal var mı yoksa psikolojik mi stresten mi ? Deniyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim