Hamile miyim??

ozleemsahn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
11
0
1
26
Merhaba kızlar 3 gün önce grip oldum acilden hastaneye giriş yaptım doktor gebelik şüphesi var mı dedi bizde bebek istediğimiz için olabilir dedim ve kan vermemi istedi emin olmak için kanda negatif çıktı ama 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi çünkü adetim de 3 gün gecikmişti düzenli adet gören biriyim bugün 5 gün gecikmiş oldu tekrar kan verdim yârın sonuçlarını alıcam acaba gebelik var mı yok mu bu durumu yaşayan var mı

Olabilir cnm bazen gecikmenin 7. Gununde bile ogrenen oluyor gec dollenme

1.87 çıkmıştı doktor zaten şuan negatif ama 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve hala regl olmadım
Gecikme var ve 0 değil o yüzden tam emin olmak istemiştir. İki gün sonra 3/4 üstüne çıkarsa bir iki gün sonra tekrar çağırabilir. Burada bir kadında görüşmüştüm 3 ten yükseldi.

Gecikme var ve 0 değil o yüzden tam emin olmak istemiştir. İki gün sonra 3/4 üstüne çıkarsa bir iki gün sonra tekrar çağırabilir. Burada bir kadında görüşmüştüm 3 ten yükseldi.
inşallah vardır ya şöyle bişey de var adet gününden 4 gün önce göğüslerim ağrıyordu ve adet görüyordum sonrasında bu ay yine ağrı oldu ama adetim gecikti göğüslerimin ağrısı geçti şuan da kasıklarım ve belim ağrıyor akıntı da var

İnşallah hamilesindir canım. Adet ile hamilelikteki göğüs ağrısının en temel farkı hamilelikte göğüs ucu daha çok ağrıyor. Ben dokunamıyordum ucuna. Kanı sağlık ocağında mı verdin

evet yarın sonuçları e-nabızdan bakıcam çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…