H hendii Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2025 22 0 1 26 Bugün 02:02 Konu Sahibi Konu Sahibi hendii #1 Adetim 3 gün geçti testin koyulasmasini bekleyip kan verecektim ama bugün yaptığım test dünkünden silik gibi kimyasal olmasından korkuyorum Eklentiler 1000013525.webp 24,7 KB · Görüntüleme: 8 1000013567.webp 12,2 KB · Görüntüleme: 7
Adetim 3 gün geçti testin koyulasmasini bekleyip kan verecektim ama bugün yaptığım test dünkünden silik gibi kimyasal olmasından korkuyorum
nisan97 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 907 319 33 Bugün 02:07 Konu Sahibi Konu Sahibi hendii #2 hendii .!.: Adetim 3 gün geçti testin koyulasmasini bekleyip kan verecektim ama bugün yaptığım test dünkünden silik gibi kimyasal olmasından korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kan vererek takip edin bu testler yanıltabilir aynı idrarda aynı marka test denemiştim biri çok net koyuyken diğeri çok silik çıkmıştı
hendii .!.: Adetim 3 gün geçti testin koyulasmasini bekleyip kan verecektim ama bugün yaptığım test dünkünden silik gibi kimyasal olmasından korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kan vererek takip edin bu testler yanıltabilir aynı idrarda aynı marka test denemiştim biri çok net koyuyken diğeri çok silik çıkmıştı