• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

berillimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
40
0
1
22
Kızlar merhaba benim adetime tam 11 gün var ve test yaptım silik çizgi çıktı sonrasında yaptığımda negatif çıktı kaşık ağrılarım mide yanması şişkinlik bulantı uykusuzluk baş ağrısı kusma vs gibi şeyler var adetime 18 gün kala test yapmıştım bu arada 16 gün kala da betahcg 2.30 çıktı var mıdır

Kızlar merhaba benim adetime tam 11 gün var ve test yaptım silik çizgi çıktı sonrasında yaptığımda negatif çıktı kaşık ağrılarım mide yanması şişkinlik bulantı uykusuzluk baş ağrısı kusma vs gibi şeyler var adetime 18 gün kala test yapmıştım bu arada 16 gün kala da betahcg 2.30 çıktı var mıdır
yumurtlama döneminde hormonlarda dalgalanma oluyor o yüzden testler yanıltıcı sonuç verebiliyor. zaten gebelik testi için adet gecikmesinin önerilmesi de bu sebepten

Sonuca göre yok. Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız 12-14 gün sonra evde idrar, 8-10 gün sonra ise kan testini tekrarlayabilirsiniz.

Yaptığım teste dsilik çizgi ama çok net neden sonraki testlerde negatif çıktı bi bilginiz var mı bu arada ilk hamileliğim olacak inşallah

O zaman çokta umutlanmayım belkide yoktur

Eklentiler

• IMG_4235.webp
    IMG_4235.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
Bel ağrısı kaşık ağrısı kusma koku hassasiyeti göğüslerde hassasiyet mide bulantısı bunların hepsi var

Yanlış değilsem prodoctor olması Laz’m ama sonra yaptığım testlerin hepsi negatif çıktı

Kızlar bunlar sırayla yaptıklarım sizce neden böyle oldu ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar göğsüm sanki çok ağır olmuş böyle kaldıramıyorum gibi kasıklarımda ve belimde iğne batması gibi oluyor göğüs ucumda küçük beyaz sivilce gibi olşumuş ve göğüs ucumda kararma da var ben acaba psikolojik olarak mı böyle hissediyorum ya

Back
X