- 11 Ağustos 2025
- 28
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mavikelebeklerim
-
Çok iyi anlıyorum sizi bende freely markası pozitif ten sonra başka testlerde negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramıştım duygu durum değişikliği yaşıyoruz maalesef bu süreçlerdeYarın sabah vermeye gideceğim ama korkuyorum negatif sonuç almaktan
Sanki var gibi bende görüyorumBana gemini uygulaması bu testte silik cizgi olduğunu söylüyor bata daha 5 gün var sizce
Evet çok zor bir süreç bi kere aşılama yaptırdım tutmadı pcos var bendeÇok iyi anlıyorum sizi bende freely markası pozitif ten sonra başka testlerde negatif çıkınca hayal kırıklığına uğramıştım duygu durum değişikliği yaşıyoruz maalesef bu süreçlerde
Bizler kör olcaz artıkSanki var gibi bende görüyorum
Benimde eşimde hareket düşüklüğü var tedavile 3. Ayımız 9 aydır korunmasız ilişki nasip artıkEvet çok zor bir süreç bi kere aşılama yaptırdım tutmadı pcos var bende
Bende bir umut flaşla arıyorum çizgiBizler kör olcaz artık
Aynen öyle bizimde 1,5 yıldır korunmasızBenimde eşimde hareket düşüklüğü var tedavile 3. Ayımız 9 aydır korunmasız ilişki nasip artık
Hayırlısı diyorum en yakın zamanda , benim akintim arttı baya bel ağrım mevcut sağ tarafta ve arada kasık batması var göğüs ucu hassasiyeti ve karnım şiş gaz var gibi ama yok açıkçası çok fazla istediğimiz için belirtiler bile hoşumuza gidiyorAynen öyle bizimde 1,5 yıldır korunmasız
Psikolojik olarakta vücut tepki veriyor istediğimiz için sanki o anları yaşıyorHayırlısı diyorum en yakın zamanda , benim akintim arttı baya bel ağrım mevcut sağ tarafta ve arada kasık batması var göğüs ucu hassasiyeti ve karnım şiş gaz var gibi ama yok açıkçası çok fazla istediğimiz için belirtiler bile hoşumuza gidiyor
İlk üç dakikada çıktıysa vardır ama beşten sonra kuruma yapıyorArtimed gebelik testi bu şekilde çıktı sizce hamile miyim fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik çizgi var
İlk 5 dakikada çıktıİlk üç dakikada çıktıysa vardır ama beşten sonra kuruma yapıyor
Yani şöyle söyleyeyim canım daha önce çok pozitif çıkardı bana 5 dakikadan sonra ama hepsi kuruma çizgi silmiş tüp bebekte de bu şekilde öğrenmiştim ama ilk 1-2 dakika içinde çıkmıştıİlk 5 dakikada çıktı
Anladım teşekkür ederimYani şöyle söyleyeyim canım daha önce çok pozitif çıkardı bana 5 dakikadan sonra ama hepsi kuruma çizgi silmiş tüp bebekte de bu şekilde öğrenmiştim ama ilk 1-2 dakika içinde çıkmıştı
Anladım teşekkür ederimhayırlısı olsun İnşallah sabah 2'dir anlat tekrar deneyin
Hayırlısı olsun İnşallah sabah tekrar deneyinAnladım teşekkür ederim
Böyle daha çok belli olduPsikolojik olarakta vücut tepki veriyor istediğimiz için sanki o anları yaşıyor
Evet ya gözüküyor Buda Artimed test değil miBöyle daha çok belli oldu
Novacheck diye bir test şehir dışındayım burda eczaneler de hep farklı farklı şeyler varEvet ya gözüküyor Buda Artimed test değil mi
Yarın kan verme imkanın varsa kan ver bence kafamızın karışık olmasından iyidir benimde eşim askerde şuan bedelli gitti 10 gün sonra çıkacak keşke olsada yemin töreninde sürpriz yapsam diye ümit ediyorumNovacheck diye bir test şehir dışındayım burda eczaneler de hep farklı farklı şeyler var
Nasil güzel olur var ya inşallahYarın kan verme imkanın varsa kan ver bence kafamızın karışık olmasından iyidir benimde eşim askerde şuan bedelli gitti 10 gün sonra çıkacak keşke olsada yemin töreninde sürpriz yapsam diye ümit ediyorum
İnşallah beklediğin şey kolaylıkla güzellikle gelirNasil güzel olur var ya inşallahbenim daha bata var o yüzden bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?