B Bua Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2025 4 2 1 19 Çarşamba 13:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #1 Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Eklentiler 1000020838.webp 28,2 KB · Görüntüleme: 68
Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar
B birkediannesi01 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2025 150 24 13 Çarşamba 13:19 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #2 Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Şu an pozitif görünüyor hemen gidip kan vermelisin bence teste kaç dk içinde ebaktın bu arada
Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Şu an pozitif görünüyor hemen gidip kan vermelisin bence teste kaç dk içinde ebaktın bu arada
B Bua Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2025 4 2 1 19 Çarşamba 14:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #3 birkediannesi01 .!.: Hayırlı olsun. Şu an pozitif görünüyor hemen gidip kan vermelisin bence teste kaç dk içinde ebaktın bu arada Genişletmek için tıkla... 2 dakika içinde çıktı İnşallah canım
birkediannesi01 .!.: Hayırlı olsun. Şu an pozitif görünüyor hemen gidip kan vermelisin bence teste kaç dk içinde ebaktın bu arada Genişletmek için tıkla... 2 dakika içinde çıktı İnşallah canım
M melomerlo Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 19 6 1 32 Çarşamba 14:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #4 Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Evet hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Evet hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
B Bua Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2025 4 2 1 19 Çarşamba 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #5 melomerlo .!.: Evet hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah gidip kan vericem yarın sonucu paylaşırım sizinle
melomerlo .!.: Evet hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah gidip kan vericem yarın sonucu paylaşırım sizinle
Lavanta11p Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2025 6 1 1 25 Çarşamba 15:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #6 hamilesin bence canım hayırlı olsun
marmelad01 Mother of two angels🕊️🕊️ Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.773 7.335 128 24 Çarşamba 15:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Bua #7 Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Testin markası nedir
Bua .!.: Döngüm'ün 30 günündeyim 2 gün gecikmem var bugün test yaptım ve böyle iki çizgi çıktı sizce hamile miyim hanımlar Genişletmek için tıkla... Testin markası nedir