Hamile miyim

Umran1221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Sabah test yaptım ilk 3dk içinde hemen ikinci çizgi belirdi eşim uyandı eşime gösterecektim ama baktım çizgi silinmiş sebep ne acaba ama silik çizgi oluşmuştu hemde hemen ilk dklarda

Eklentiler

• IMG-20251107-WA0007.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 125
Test bozuk büyük ihtimalle ya da çok beklediği için sonuç değişmiş olabilir. Kan tahliliyle kesinleştirin.

Sabah test yaptım ilk 3dk içinde hemen ikinci çizgi belirdi eşim uyandı eşime gösterecektim ama baktım çizgi silinmiş sebep ne acaba ama silik çizgi oluşmuştu hemde hemen ilk dklarda
Çizgi hala gözüküyor

Çizgiyi hala görüyorum

Sonucun ne çıktı ben de test yaptım çizgi çıktı sonra silindi bu testler kafayı yedirtecek bize demedi demeyin

Böyle oldu sonra silindi sizce var mıdır silinmesi normal mi

Eklentiler

• IMG_6745.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
Şimdi böyle belli belirsiz

Eklentiler

• IMG_6754.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah ya ama şimdi baktım dikkatimi çekti haziran 6 son kullanma tarihi yanlış da olabilir yani gidim bi erken gebelik alim diyorum bilemedim artık valla çizgi beklemekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…