Hamile miyim

buse tok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
38
3
1
20
Merhabalar ben evde test yaptım ve silik çizgi çıktı hemen sağlık ocağında kan verdim tekrar bir test daha yaptım Gine silik çıktı ama kan testim negatif çıktı ben ovulasyon testi kullanıyordum normalde yumurtlama günüm 10 gün önce ve bugün de adet günüm ama adet olmadım doktoruma sordum belki erken gebelik olduğu için çıkmamıştır bir kaç gün bekleyelim adet olmazsan tekrar kan alalım dedi ama sizce var mıdır

Bazı gebelik testleri yalancı pozitif çıkarabiliyor ya da gördüğün çizgi kuruma çizgisi de olabilir kanda çıkmayan testte çıkmaz normalde ilk kanda çıkar sonra idrarda çıkar daha 10 gün geçtiyse de çok erken çatlamadan 14 gün sonra regl başlar

Yok kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hemen bir iki dakika içinde sonuç çıktı bide iki testim de aynı şekilde silik çıktı bir tanesi daha belirgin olmak üzere

Testin markası neydi
Hiç hatırlamıyorum ama birisinin başı mor biri pembe iki tane test yaptım

Hiç hatırlamıyorum ama birisinin başı mor biri pembe iki tane test yaptım
Genelde hepsinin başları aynı renk oluyor büyük ihtimalle testlerin yalancı pozitif çıkarmış güvenilir marka test almalısın şu an hamile değilsin kan testine göre adetinin geçmesini bekle bugün 10.günün sanırım 4-5 gün sonra tekrarla

Benimde bugün adet günüm ama yumurtlamadan sonra 13 gün falan oldu dün test yaptım negatif bugünde beyaz akıntının içinde kıl gibi ince bi pembe akıntı gördüm iki saat falan geçti göreli daha devamı gelmedi ya adet olucam ya da yerleşmekanaması ilk gebeliğimde adetten bir gün önce akşam böyle pembe leke görmüştüm ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Sizinki kuruma çizgisi olabilir çünkü ilk önce değer kan da sonra idrarda beliriyor yinede adet gelmezse iki gün sonra bi daha kan ver

Teşekkür ederim

Canım hamilelik olabilir ama idrar testi için çok erken . Kan da da yükselme ihtimali var . Bence yumurtlamadan 14 gün sonrası tekrardan bi kan ver varsa kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…