Çizgi gözüküyorda kuruma çizgisi de olabilir regline kaç gün var ve kaç dk da gördünTest yaptım silik çizgiyi sizde görebiliyor musunuz
Reglim 6 gün gecikti 5 dkda gördümÇizgi gözüküyorda kuruma çizgisi de olabilir regline kaç gün var ve kaç dk da gördün
Markası neydiReglim 6 gün gecikti 5 dkda gördüm
Seninkiler oldukça belirgin. Days doctorun evi yıkılsın o ayrı konu da burada bariz pozitiflik varKızlar buna da bakabilir misiniz days doctor markası yalancı pozitif alanlar olmuş bu markada ama bunların hepsi 5-10 dakika aralıklarla yapıldı sizce yalancı pozitif midir
Arti MedMarkası neydi
Artımed yalancı pozitif çıkarıyor farklı bir marka ile denemelisin emin olmak içinReglim 6 gün gecikti 5 dkda gördüm
Sende net gözüküyor bence kan vermelisin emin olmak içinKızlar buna da bakabilir misiniz days doctor markası yalancı pozitif alanlar olmuş bu markada ama bunların hepsi 5-10 dakika aralıklarla yapıldı sizce yalancı pozitif midir
Tamam onu da bir iki gün sonra deneyeyim tabi hasta olmazsam çünkü ağrılarım çok var bu 15 gündür devam ediyor adet ağrıları gibiArtımed yalancı pozitif çıkarıyor farklı bir marka ile denemelisin emin olmak için
Benimde karın ve kasık ağrım vardı adet olucam sandım hamile olduğumu öğrenmiştim belli olmaz o gerçi benim bu ay kimyasal olduTamam onu da bir iki gün sonra deneyeyim tabi hasta olmazsam çünkü ağrılarım çok var bu 15 gündür devam ediyor adet ağrıları gibi
Hayırlısı ile insallah olur benimde sağlıklı bir gebelik geçiririm ve tabi aynı duam senin içinde geçerli inşallah seninde öyle olur sağlıklı bir gebelik hayırlısı ile bebeğini de kucağına almayı nasip eder RabbimBenimde karın ve kasık ağrım vardı adet olucam sandım hamile olduğumu öğrenmiştim belli olmaz o gerçi benim bu ay kimyasal oldu
Aminn inşallahhHayırlısı ile insallah olur benimde sağlıklı bir gebelik geçiririm ve tabi aynı duam senin içinde geçerli inşallah seninde öyle olur sağlıklı bir gebelik hayırlısı ile bebeğini de kucağına almayı nasip eder Rabbim
Evet canım testte net şekilde görünüyor gebelik pozitifKızlar test güvenilir mi bilemiyorum yorumlar mısınız lütfen? Dünden beri ovülasyon testim pik yapıyor meraklanıp elimde bulunan gebelik testini denedim ilk fotoğraf ilk 1 dakikada çıkan sonuç ikinci ise ilk 5 dakika bat 21 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?