• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

akkapu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
10
1
1
26
1 kasımda korunmasız ilişki yaşadım. Eşimle adet oldum ama çok yoğun bir kanama yoktu. Kahverengi ve kırmızı kan geldi. Yalnız 3 4 gün sürdü şu an yumurtlama. Dönemindeyim akıntı pembemsi ve bir nokta kırmızı idi, başım dönüyor. Midem de bulanıyor. Gebelik riski var mıdır? Bu gelen pembemsi akıntı yerleşme kanaması olabilir mi? bir komşum adetliyken hamile olduğunu öğrendi. böyle bir şey olabilir mi

Fikir almak için soruyor olabilir mi? Herkes test yapmayı akıl ediyor merak etmeyin birtek test yap diyenlerin aklına gelmiyor.
Ben de fikrimi söyledim. Hani test yapmış olsa ve negatif görse ama böyle haller yaşıyorum dese tamam çok normal diyeceğim ama hiçbir şey yapmadan kim ne diyebilir. Ben yargılamadan neden test yapmadığını sordum. Size ne oldu ki yükseldiniz sanki hakaret ettim ya da benzeri birşey yapmışım gibi. Ben herkesin postuna yardımcı olabileceğim birşey varsa yazıyorum. Bu arkadaşı ise gerçekten anlamadım ve merak ettim neden test yapmadığını. Hayırdır ne zorunuza gitti? Bu arkadaşa da kimse yardım edemez şu durumda ya da fikir veremez.
Siz de anlamsız avukatlığa girişmeyin. Gereksiz kutuplaşma oluşturmayın.
Kimsenin kimseye kötü birşey dediği yok...

Ben de fikrimi söyledim. Hani test yapmış olsa ve negatif görse ama böyle haller yaşıyorum dese tamam çok normal diyeceğim ama hiçbir şey yapmadan kim ne diyebilir. Ben yargılamadan neden test yapmadığını sordum. Size ne oldu ki yükseldiniz sanki hakaret ettim ya da benzeri birşey yapmışım gibi. Ben herkesin postuna yardımcı olabileceğim birşey varsa yazıyorum. Bu arkadaşı ise gerçekten anlamadım ve merak ettim neden test yapmadığını. Hayırdır ne zorunuza gitti? Bu arkadaşa da kimse yardım edemez şu durumda ya da fikir veremez.
Siz de anlamsız avukatlığa girişmeyin. Gereksiz kutuplaşma oluşturmayın.
Kimsenin kimseye kötü birşey dediği yok...
Yok aşko niye zoruma gitsin yükselmedim bede fikrimi beyan ettim test yap gibi çok yanıt görüyorum pozitifleri görsek buraya girip sormayız zaten, tanısaydım avukatlığını yapardım ama arkadaşı tanımıyorum :)) benimde senin yazma şeklin hoşuma gitmedi test yapmayı kan vermeyi herkes biliyor artık :)

Back
X