• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Derin _Bereket

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
e-posta Pasif
21 Kasım 2025
11
0
1
19
Merhabalar arkadaşlar korunmalı ilişki yaşıyorum adetimin 12. Günü olmadım test yaptım negatif çıktı sizcede hamilemiyim lütfen yardımcı olun . Çok endişeliyim

Adetinizden bayağı geçmiş teste de çıkabilirdi aslında ama en mantıklısı kan vermeniz

Adetinizden bayağı geçmiş teste de çıkabilirdi aslında ama en mantıklısı kan vermeniz
Değil mi ya bende öyle düşündüm daha önce kürtaj oldum 70 gün olmadım doktorum enfeksiyon ilacı dışında ilaç vermedi kendiliğinden normali bekle fln dedi daha sonra korunmalı ilişkiye giren biriyim ama bugün 12 günüm test yaptım negatif çıktı bende danışmak istedim

Değil mi ya bende öyle düşündüm daha önce kürtaj oldum 70 gün olmadım doktorum enfeksiyon ilacı dışında ilaç vermedi kendiliğinden normali bekle fln dedi daha sonra korunmalı ilişkiye giren biriyim ama bugün 12 günüm test yaptım negatif çıktı bende danışmak istedim

Çok geçmiş olsun Kan verseniz daha iyi olur sizin için eğer varsa sebebi belli yoksa da sebebini öğrenirsiniz

Çok geçmiş olsun Kan verseniz daha iyi olur sizin için eğer varsa sebebi belli yoksa da sebebini öğrenirsiniz
Biz nişanlıyız erkek arkadaşımla duyulması tarafından çekiniyorum kulağa gelirde hoş olmaz diye aile üyeleri adına ama hani korunuyoruz aklım almıyor testte negatif insan çekiniyor hastaneye gitmeye ama ilk ve son şans orası

Normal şartlarda adet 1 2 gün bile geçse çıkıyor testlerde adetten önce öğrenenlerde var fakat sizin ki 12 gün olmuş çıkması gerekirdi illaki aslında siz yine de testi tekrarlayın ama kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gitmeyi ihmal etmeyin

Normal şartlarda adet 1 2 gün bile geçse çıkıyor testlerde adetten önce öğrenenlerde var fakat sizin ki 12 gün olmuş çıkması gerekirdi illaki aslında siz yine de testi tekrarlayın ama kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gitmeyi ihmal etmeyin
Sabah ilk idrarla yaptım silik bir çizgi bile çıkmadı direk negatif dedim birkaç gün sonra tekrardan denerim diye dedim yarın denerim zaman aralığı sıkıntı olur mu testte sabah öğle vs

Bu kadar geçikmeye zaman aralığının önemi yok bence ben 3 gün adet geçikmesiyle akşam idrarıyla öğrendim ama siz yine de ilk idrarla yapın isterseniz

Bu kadar geçikmeye zaman aralığının önemi yok bence ben 3 gün adet geçikmesiyle akşam idrarıyla öğrendim ama siz yine de ilk idrarla yapın isterseniz
Cidden çok teşekkür ederim bir bayan ile sıkıntı gidermek kadar iyi bir terapi olamaz çok teşekkür ederim bı nevi endişem azalıyor

Rica ederim ne demek ama gebe değilseniz bile yine de. Hastaneye gitmeniz gerek belki başka bir durumunuz vardır 🌸 sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz 🌸

Back
X