• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

colafantasprite

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
3
0
1
29
En son 30 Ekim'de regl oldum. Reglim düzenlidir ve her zaman 26. , 27. yada 28. günde gelir, hiç geciktiği olmadı. Gecikmem 10 günü geçti.
Hala regl olamadım. Regl geciktikten sonra hamilelik testi de yaptım 3 kere, hepsi negatif. Henüz beta vermedim.
1 haftadır hafif kirlenmem oluyor günde bir kez--> kahverengi hafif kirlenme oldu, dün çok hafif kırmızı iplik gibi bir kirlenme oldu ama asla regl gibi de değiller.
Daha önce 2.5 aylık bir düşük yaşadım. O dönemde bu süreçlerde göğüslerim aşırı hassastı. Şuanda öyle bir belirtim de yok.
Anlamadım. bu bir adet gecikmesi mi? Yoksa hamile olabilir miyim?
 
10 gün gecikmenin üstüne beta vermen doğru olur bi kadın doğum doktorundan randevu alıp gitmeni öneririm
 
Back