Merhaba arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Son normal adetim 29 Ocak’ta başladı, döngüm genelde 32-34 gün sürüyor. 28 Şubat’ta (beklenen adetimden hemen önce) bir kez korunmasız ilişkim oldu, geri çekme yöntemiyle korunduk ve partnerim öncesinde idrar yapmıştı; aynı gün kondomlu ilişkilerimiz de oldu. Bu ilişkiden sadece 2 gün sonra, yani 2 Mart’ta adetim normal başlaması gerekirken çok farklı bir şekilde geldi. Normal akış yerine 3 gün boyunca 'kırmızı pul biber' gibi parça parça ve lekelenme şeklinde kanamalarım oldu; parmakla kontrol ettiğimde yoğun gelecek kadar fazlaydı ama normal regl gibi sökülmedi. Adet öncesi göğüslerimde şişlik vardı ama şu an indi. Ancak dün özellikle çok şiddetli olmak üzere kasık ve bel ağrım hala devam ediyor. Daha önce B12 ve folik asit eksikliğim varken de benzer düzensizlikler yaşamıştım, vitaminleri bırakınca bu şikayetlerim tekrar nüksetti. Sizce bu yaşadığım, ilişkiden sadece 2 gün sonra görülen bir yerleşme kanaması olabilir mi (bu kadar kısa sürede olur mu?), yoksa vitamin eksikliğine bağlı sökülemeyen bir adet dönemi mi yaşıyorum? Benzer bir durum yaşayan var mı?