- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düne göre az miktar da arttı tek seferlik geldi dün ki gibi şuan yok mesela tek seferlik olduartarak devam ediyorsa regldir ya
he ben sürekli kanama var sandım. regl olmazsanız tekrarlayın testi yineDüne göre az miktar da arttı tek seferlik geldi dün ki gibi şuan yok mesela tek seferlik oldu
Olumsuz cevap almaktan korkuyorum ama tekrar denemem lazım sence varmıdır ki ya Allahım inşallah ya dua eder misin benim için lütfenhe ben sürekli kanama var sandım. regl olmazsanız tekrarlayın testi yine
ederim tabii ki.Olumsuz cevap almaktan korkuyorum ama tekrar denemem lazım sence varmıdır ki ya Allahım inşallah ya dua eder misin benim için lütfen
Beni umutlandırdın inşallah ya çok istiyorum gerçektenederim tabii ki.
ya ümitlendirmek istemem ama benim ablam da kanama yasadı ve regl oluyorum dedi. 2 gün sonra kanama kesildi az da değildi. kanama bittikten 5 gün sonra hamile olduğunu öğrendiyani olabilir.
insallah sağlıklı, güzel bir bebeğiniz olur. umutsuz olmayınBeni umutlandırdın inşallah ya çok istiyorum gerçekten
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsuninsallah sağlıklı, güzel bir bebeğiniz olur. umutsuz olmayın![]()
Test markası nedirKızlar adetime 2 gün var erken gebelik yaptım sizce hamime miyim
Eki Görüntüle 3736569
Test markası nedir awox