Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kumsalyamac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba hanımlar :)
Regl olmama 4 gün var ama 2-3 gündür göğüs uçlarım dokunulacak gibi değil, dururken bile sızlıyor. Dün akşam şeffaf bir akıntım oldu onun dışında ise geceleri özellikle sıklıkla tuvalete gidiyorum ve çok az tuvaletimi yapıyorum yatağa geldiğimde ise sanki yine tuvaletim gelmiş gibi rahatsız oluyorum biraz önce test yaptım ama negatif çıktı 2 yıllık evliyim ama düzenli olarak 6-7 aydır bekliyorum. Sizce ne olabilir bu regl ağrısı gibi de değil

Aşkım enfeksiyon vardır belki

Bu yaşadığınız şeyler aynı zamanda zaten regl belirtisi ben bu ay dört gün gecikmeme rağmen dediğiniz gibi sürekli WC gidiyordum az ama sık sık idrara cikiyordum göğüs hassasiyeti bendede vardı ne oldu dört gün gecikme üzerine pat regl oldum yinede umudunuzu kırmak istemem ama umut edip sonunda üzülmenizi de istemem yinede şüpheleriniz varsa bekleyin regl gününde gelmezse bir test daha yapın adetiniz çözülemiyor olabilir lekelenmeniz buna bağlı olabilir

Haklısın ama normalde regl olacağım zaman zaten kasıklarım da batma ve ağrı oluyor bel çukurum ağrıyor ve şiddetli baş ağrısı çekerim bu sefer olmayınca tuhafıma gitti sadece :)

Haklısın ama normalde regl olacağım zaman zaten kasıklarım da batma ve ağrı oluyor bel çukurum ağrıyor ve şiddetli baş ağrısı çekerim bu sefer olmayınca tuhafıma gitti sadece :)
Evet normalden farklı belirtiler yaşayınca insan acaba diyor umutlaniyor yinede kesin birşey diyemeyiz umudunu kaybetme belli olmaz hiç ama çokta umutlanma diye söylüyorum çünkü insan sonradan üzülüyor

`