Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne ve kaç dkda çıktı?Adetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim?![]()
Bebe time marka max 2-3 dkda bu şekilde oldu 1-2 saat sonra baktığımda da aynıydı bi çizgi siliktiTestin markası ne ve kaç dkda çıktı?
Hayırlı olsun epey belirgin çıkmış. Kan verin bence.Bebe time marka max 2-3 dkda bu şekilde oldu 1-2 saat sonra baktığımda da aynıydı bi çizgi silikti
Umarımmmm çok istiyorumHayırlı olsun epey belirgin çıkmış. Kan verin bence.
Çok sağolun bilgilendirmeniz içinBu testlere çok güvenmeyin ben bayramda yaptım sizinki gibi çıktı salı tekrarladim bu sefer tamamen negatif çıktı o da pozitif çıksaydı kan verecektim siz de kan vermeden güvenmeyin o testlere
Bayaa belirgin hamilesiniz sanırım testi tekrarlayın benceAdetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim?![]()
Bence kan verinAdetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim?![]()
Predictor early benim hep doğru gösteriyor beta 22 yi ve beta 93 ü ayrı ayrı döngülerde yakaladı. Biri kimyasal oldu. Sadece predictor e güveniyorum onunla tekrarlayım bence bi de adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim günler geçmiyor diğer tür
Predictor early benim hep doğru gösteriyor beta 22 yi ve beta 93 ü ayrı ayrı döngülerde yakaladı. Biri kimyasal oldu. Sadece predictor e güveniyorum onunla tekrarlayım bence bi de adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim günler geçmiyor diğer türlü:)
Kan vericem ama başta testte görmek istiyorum hayal kırıklığı olmasın diyeBence kan verin
benim de aynen bu şekilde olmuştu. ilk yaptığımda tek çizgiydi aradan biraz zaman geçti ve tekrar baktığımda ikinci çizgi silikti. aradan bir iki gün geçtikten sonra tekrar test yaptım ve bu sefer çift çizgi çıktı. hamile olabilirsin ama yine de hastaneye gidemesen bile bi sağlık ocağına gidip kan vermende fayda var.Adetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim?![]()
Sabah ilk idrarla mı yapmam gerekiyo peki şimdi yapsam doğru sonuç verir mibenim de aynen bu şekilde olmuştu. ilk yaptığımda tek çizgiydi aradan biraz zaman geçti ve tekrar baktığımda ikinci çizgi silikti. aradan bir iki gün geçtikten sonra tekrar test yaptım ve bu sefer çift çizgi çıktı. hamile olabilirsin ama yine de hastaneye gidemesen bile bi sağlık ocağına gidip kan vermende fayda var.![]()
ya bence onun pek bi önemi olduğunu sanmıyorum çünkü ben akşam yapmıştım testi iki gün sonra öğlen yaptım sen yine de emin olmak istersen için rahat edecekse ilk idrar ile yap ya da hiç uğraşma gidip kan ver zaten net sonuç çıkarSabah ilk idrarla mı yapmam gerekiyo peki şimdi yapsam doğru sonuç verir mi
Silik bi çizgi var gibi duruyo ama bende çok anlamıyorum bikaç gün sonra tekrarla istersen ya da adetin geçmesini bekle bana da öyle demişlerdi adetimin geçmesini bekliyorum halaprodoctor, predictor early, awox
değerlendirir misiniz.. daha çok erken çıkmaz dedim ama şaşırdım.. 8 gün var reglme