• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Ezg1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Adetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim? 🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_3056.webp
    IMG_3056.webp
    8 KB · Görüntüleme: 190
Adetime 6 gün kala bu testi yaptım herhangi bir lekelenmem ya da hamilelik belirtim yok 2. Çizgi çoook silik çıktı hamile olabilir miyim? 🙏🏻🙏🏻
Testin markası ne ve kaç dkda çıktı?

Hayırlı olsun epey belirgin çıkmış. Kan verin bence.
Umarımmmm çok istiyorum🙏🏻🙏🏻 adet tarihimin geçmesini beklemeli miyim peki? Yalancı sonuç olma ihtimali nedir??

Bu testlere çok güvenmeyin ben bayramda yaptım sizinki gibi çıktı salı tekrarladim bu sefer tamamen negatif çıktı o da pozitif çıksaydı kan verecektim siz de kan vermeden güvenmeyin o testlere

Bu testlere çok güvenmeyin ben bayramda yaptım sizinki gibi çıktı salı tekrarladim bu sefer tamamen negatif çıktı o da pozitif çıksaydı kan verecektim siz de kan vermeden güvenmeyin o testlere
Çok sağolun bilgilendirmeniz için🙏🏻

Bayaa belirgin hamilesiniz sanırım testi tekrarlayın bence

Predictor early benim hep doğru gösteriyor beta 22 yi ve beta 93 ü ayrı ayrı döngülerde yakaladı. Biri kimyasal oldu. Sadece predictor e güveniyorum onunla tekrarlayım bence bi de adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim günler geçmiyor diğer türlü:)

Predictor early benim hep doğru gösteriyor beta 22 yi ve beta 93 ü ayrı ayrı döngülerde yakaladı. Biri kimyasal oldu. Sadece predictor e güveniyorum onunla tekrarlayım bence bi de adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim günler geçmiyor diğer tür

Predictor early benim hep doğru gösteriyor beta 22 yi ve beta 93 ü ayrı ayrı döngülerde yakaladı. Biri kimyasal oldu. Sadece predictor e güveniyorum onunla tekrarlayım bence bi de adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim günler geçmiyor diğer türlü:)

2 gün bekliyip dediğiniz markayla tekrarlıyım o zaman zaman da geçmiyo böyle :))

ama bende testte daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız eğer yoksa ki inşallah vardır kan verin hemen acilden değerinize bakın yani o testte silik çıktıysa betanız da yüksektir zaten ya da kaset test de yapabilirsiniz genelde erken gebelik testlerinde kasete göre daha silik çıkıyor

benim de aynen bu şekilde olmuştu. ilk yaptığımda tek çizgiydi aradan biraz zaman geçti ve tekrar baktığımda ikinci çizgi silikti. aradan bir iki gün geçtikten sonra tekrar test yaptım ve bu sefer çift çizgi çıktı. hamile olabilirsin ama yine de hastaneye gidemesen bile bi sağlık ocağına gidip kan vermende fayda var. 🫶🏻

benim de aynen bu şekilde olmuştu. ilk yaptığımda tek çizgiydi aradan biraz zaman geçti ve tekrar baktığımda ikinci çizgi silikti. aradan bir iki gün geçtikten sonra tekrar test yaptım ve bu sefer çift çizgi çıktı. hamile olabilirsin ama yine de hastaneye gidemesen bile bi sağlık ocağına gidip kan vermende fayda var. 🫶🏻
Sabah ilk idrarla mı yapmam gerekiyo peki şimdi yapsam doğru sonuç verir mi

prodoctor, predictor early, awox
değerlendirir misiniz.. daha çok erken çıkmaz dedim ama şaşırdım.. 8 gün var reglme

Eklentiler

• 6DDBA24A-1178-4D7D-9DF3-3E9B3B576729.webp
    6DDBA24A-1178-4D7D-9DF3-3E9B3B576729.webp
    43 KB · Görüntüleme: 123
Sabah ilk idrarla mı yapmam gerekiyo peki şimdi yapsam doğru sonuç verir mi
ya bence onun pek bi önemi olduğunu sanmıyorum çünkü ben akşam yapmıştım testi iki gün sonra öğlen yaptım sen yine de emin olmak istersen için rahat edecekse ilk idrar ile yap ya da hiç uğraşma gidip kan ver zaten net sonuç çıkar ☺️

prodoctor, predictor early, awox
değerlendirir misiniz.. daha çok erken çıkmaz dedim ama şaşırdım.. 8 gün var reglme
Silik bi çizgi var gibi duruyo ama bende çok anlamıyorum bikaç gün sonra tekrarla istersen ya da adetin geçmesini bekle bana da öyle demişlerdi adetimin geçmesini bekliyorum hala

Back
X