• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

gamzzzzeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
31 Mayıs’ta doğum kontrol hapı kullandığım için korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. Hapı da adetimin 5. Günü olan 23 mayısta kullanmaya başlamıştım dün geceden itibaren yani 6 hazirandan itibaren kanamam var. Kafam karışık çünkü doğum kontrol hapını en son 1 haziranda aldım ve bir daha almadım yani 2 haziranda kullanmayı bıraktım. Sorum şu bu bir üstüne görme kanaması mı yoksa doğum kontrol hapını bıraktığım için olan ara kanama mı?

Atmayin kardesim böyle şeyleri hamilesi var midesi bulanani var nasıl böyle apaçık yani insan biraz düşünceli olur

31 Mayıs’ta doğum kontrol hapı kullandığım için korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. Hapı da adetimin 5. Günü olan 23 mayısta kullanmaya başlamıştım dün geceden itibaren yani 6 hazirandan itibaren kanamam var. Kafam karışık çünkü doğum kontrol hapını en son 1 haziranda aldım ve bir daha almadım yani 2 haziranda kullanmayı bıraktım. Sorum şu bu bir üstüne görme kanaması mı yoksa doğum kontrol hapını bıraktığım için olan ara kanama mı?
Görseli paylaşmanıza gerek yoktu hamile de değilsiniz regl olmuşsnz bence veya farklı bir sebepten üstüne görme kanamasi böyle olmaz veya yerleşme kanaması

Back
X