H hilalaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 24 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 Yaş 20 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #1 13 Haziran'da regl oldum 17 Haziran'da reglim bitti 19 Haziran'da cinsellik yasadim 4 temmuzda idrar testi yaptım negatif ama kasık ağrılarım var gebe miyim sizce
13 Haziran'da regl oldum 17 Haziran'da reglim bitti 19 Haziran'da cinsellik yasadim 4 temmuzda idrar testi yaptım negatif ama kasık ağrılarım var gebe miyim sizce
busbus2462 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2026 Mesajlar 1.484 Emoji Skoru 992 Puanlar 38 Yaş 25 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #2 Daha var adetine canım adet gününde bidaha tekrarlayabilirsin
H hilalaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 24 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 Yaş 20 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #3 busbus2462 .!.: Daha var adetine canım adet gününde bidaha tekrarlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Adetten hemen sonra cinsellik yasamak gebelik riskini artırır mı cunku yumurtlama dönemimde olmuyor
busbus2462 .!.: Daha var adetine canım adet gününde bidaha tekrarlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Adetten hemen sonra cinsellik yasamak gebelik riskini artırır mı cunku yumurtlama dönemimde olmuyor
busbus2462 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2026 Mesajlar 1.484 Emoji Skoru 992 Puanlar 38 Yaş 25 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #4 hilalaa .!.: Adetten hemen sonra cinsellik yasamak gebelik riskini artırır mı cunku yumurtlama dönemimde olmuyor Genişletmek için tıkla... Canım ben bu ay adet bitiminden sonraki gün yaşadığım ilişkide gebe kaldım imkansız diye bişey yok o yüzden :)
hilalaa .!.: Adetten hemen sonra cinsellik yasamak gebelik riskini artırır mı cunku yumurtlama dönemimde olmuyor Genişletmek için tıkla... Canım ben bu ay adet bitiminden sonraki gün yaşadığım ilişkide gebe kaldım imkansız diye bişey yok o yüzden :)