hamile miyim..?

bahar198686

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
13
0
36
Tekirdağ
aranıza yeni katıldım..sayfanızı takip ediyordum.benim sorum...adetme henüz 15varken göğüslerimde dokununca acıma ve şişlik oldu.sık idrar çıkıyorum.yorgunluk hali var.şuan adetime 6 gün kaldı.adetlerim düzenli.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar.daha önce adetime 5 gün varken göğüslerim acıyodu.

aranıza yeni katıldım..sayfanızı takip ediyordum.benim sorum...adetme henüz 15varken göğüslerimde dokununca acıma ve şişlik oldu.sık idrar çıkıyorum.yorgunluk hali var.şuan adetime 6 gün kaldı.adetlerim düzenli.sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi arkadaşlar.daha önce adetime 5 gün varken göğüslerim acıyodu.
canım olabilirde olmayabilirde...5 gün bekle ve bir kan testi yaptır

heycanını anlıyorum ama bunu bilmemiz imkansız psikolojikte olabilir adetin gelsin bi geçsin sonra test yap cnm hayırlısı inş hamilesindr

bende geçen ay adetime 10 gün kala idrar testi kan testi hepsini yaptırdım %100 hamileyim sanıyodum ama boş çıktı. o yüzden en güzeli adetin geçsin bikaç gün öyle test yap ama rahat ol strese gerek yok. aslında bende dün hasta olmam gerekiyordu 2 gündür bişey yok çok merak ediyorum ama biraz daha beklicem hüsrana ugramamak için..

eğer gebeliği çok istiyorsan bu durum gecikmelere sebeb oluyor aynısı geçen ay bana oldu hatta bu ayda 6-7 gün geçti bi kaç gün daha bekleyip doktora gidicem.en önemlisi rahat olmak...

çok istediğim için olduğunun farkındayım ama bunu yok edemiyorum ki...ister istemez düşünüyorum bu ay olucakmı diye..daha herhangi bir belirti yok...bakalım ne olucak..:nazar:

slm bende aynı senın gıbıyım her ay aynı sendrom benım gecenlerde 2 ay kadar once tahlıl yaptım erkenden 2 cızgı cıktı sonra kan tahlılı yaptım yok dedıler anlamadım 2 aydır felaket takıntılı oldum:18:

aynen canım benimde geçen ay öyle oldu.10 gün geçti test pozitif çıktı.tahlilde birşey çıkmadı.bakalım bu ay ne olucak..1 senedir uğraşıyorum olmuyor.problem yok.hiç uğraşmadan hamile kalanlara imrenir oldum ya...:2:

Back
X