• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
canlarim ben doktordan geliyorum doktorum ulrasonda gebelik belirtileri var ama ultrason erken haftaya tam belli olur dedi kan degerim 102 cikti ama doktorum degerin cok dusuk oldugunu soyledi 5gundundur hafif kanamalarim var kahverengi seklinde bugunde erik kurusu sekilde siyahimsi leke geldi bugun cok belim agiriyor karnimda agriyo ben cok korkuyorum hamilemiyim kizlar

canlarim ben doktordan geliyorum doktorum ulrasonda gebelik belirtileri var ama ultrason erken haftaya tam belli olur dedi kan degerim 102 cikti ama doktorum degerin cok dusuk oldugunu soyledi 5gundundur hafif kanamalarim var kahverengi seklinde bugunde erik kurusu sekilde siyahimsi leke geldi bugun cok belim agiriyor karnimda agriyo ben cok korkuyorum hamilemiyim kizlar

canım hakkında hayırlısı olsun inş.kaçıncı günde bu değer çıktı.benim 11.gün 13 dü değerim.14.gün 101.seninki çokda düşük değil yani önemli olan katlaması bidaha kan vericekmisin 2 gün sonra?
benim 6.günümde göbek deliğim acayip morarmıştı ozaman ultrasonla bakmıştı doktor.rahim kalınlaşmış bebek tutunmuş olabilir dedi.sanada ultrasonda gebelik var gibi dediklerine göre rahim duvarı kalınlaşmıştır.inş tutunmuştur bebeğin.benim kanamam hiç olmadı ama olnlardan duyduğum kadar iğne falan yapılıyor.verdimi doktorun iğne.bol bol dinlen sen şimdi canım moralini iyi tut.

Back