hamile miyim

tryanon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
39
0
36
Afyon
bundan yaklasık 2-3 ay once erkek arkadasımla yakınlastık ve elıme bosaldı.ancak ben elımı yıkamayı unuttum.2 saat sonra fılan eve geldım ve lavobaya gırdım ancak ellerımı yıkamadan ıslak pecete yardımıyla kendımı temızledım.ancak bulasmıs mıdır bılmıyorum.15 gun sonra adet oldum ve adetım eskıye gore daha az gelıyordu.belkı bu ay boyle gecer dedım ama son 3 aydır boyle adet goruyorum.ılk gun cok gelmesı gerekırken nerdeyse bı kere kendısını gosterıyor gun ıcınde o eskı yogunluk olmuyor.o kadar bılgısızım kı ustune gormeyle ılgılı yazılar okudum.acaba bende mı boyleyım dedım.ancak adetlerım benım yıne de 4-5 gun suruyor.neden boyle eskısınden az gelıyor anlamıs degılım?hamıle degılımdır degıl mı?

eline boşalmaya nasıl hamile olabilirsin ki ?? sanmıyorum umarımda değilsindir

ellerini nasil yikamayi unuttun :26: hamile degilsindir insanlar o kadar ugrasiyor kac denemeden sonra hamile kaliyor boyle birseyden hamile kalacagini sanmiyorum ve sonradan pisman olacagin seyleri sakin yapma !

sadece hamilelik hakkında mı bişey bilmediğini sanıyosun
bence önce hijyen hakkındada bişeyler öğren lütfen elini yıkamayı unutmakta ne demek ıyyy
buarada hamile kalmış olabilirsin yarın git bi doktora derdini anlat bakakım doktor sana neler tavsiye etcek

bundan yaklasık 2-3 ay once erkek arkadasımla yakınlastık ve elıme bosaldı.ancak ben elımı yıkamayı unuttum.2 saat sonra fılan eve geldım ve lavobaya gırdım ancak ellerımı yıkamadan ıslak pecete yardımıyla kendımı temızledım.ancak bulasmıs mıdır bılmıyorum.15 gun sonra adet oldum ve adetım eskıye gore daha az gelıyordu.belkı bu ay boyle gecer dedım ama son 3 aydır boyle adet goruyorum.ılk gun cok gelmesı gerekırken nerdeyse bı kere kendısını gosterıyor gun ıcınde o eskı yogunluk olmuyor.o kadar bılgısızım kı ustune gormeyle ılgılı yazılar okudum.acaba bende mı boyleyım dedım.ancak adetlerım benım yıne de 4-5 gun suruyor.neden boyle eskısınden az gelıyor anlamıs degılım?hamıle degılımdır degıl mı?

bi test alıp yapabilirsin şak diye çıkar ama hiç sanmıyorum hamile olma ihtimalin yok denecek kadar az

sadece hamilelik hakkında mı bişey bilmediğini sanıyosun
bence önce hijyen hakkındada bişeyler öğren lütfen elini yıkamayı unutmakta ne demek ıyyy
buarada hamile kalmış olabilirsin yarın git bi doktora derdini anlat bakakım doktor sana neler tavsiye etcek

kesinlikle katılıyorum... ıyyy..

hamile değilsin canım..
olmana imkan da yok..
ancak,
yakınlaşırken,karşındakine sonsuz güvenme ama emi..
yani o duygu yoğunluğuyla,senin çizdiğin yada önceden kararlaştırdığınız sınırlar içinde kalamayabilir..
ve bu bir anda gerçekleşebilir.. anlayamazsın bile..
sonradan üzülmemen için,tedbir almanda fayda var..

merak ettim eline boşalınca ne yaptın kurumasını mı bekledin valla kafamkarıştı ... hayır yani eline boşalmasını anladımda elinde kurumasını niye bekledin ona şaşırdım. 3 yıllık evliyim başıma değil aklıma bile gelmez

hamile değilsin canım..
olmana imkan da yok..
ancak,
yani o duygu yoğunluğuyla,senin çizdiğin yada önceden kararlaştırdığınız sınırlar içinde kalamayabilir..
megimmme katiliyorum:38:
ihtimal var dimi?
hayir yok elindeki spermlerr coktan olmuslerdir disarda canli kalma zamanlari cok az:34:

arkadaşlar,
arkadaşımız genç bir arkadaşımız..
detaylarla utandırmasanız keşke..

elinden akmıştır.. 10 dak içinde de kurur zaten..
vsvs

hamile değilsin canım..
olmana imkan da yok..
ancak,

bu guzel cevabınız ıcın tesekkur ederım ve haklısınız.sadece adetım zamanında gelıyor ama mıktarı benı cok endıselendırıyor nedenını anlamadım

bu guzel cevabınız ıcın tesekkur ederım ve haklısınız.sadece adetım zamanında gelıyor ama mıktarı benı cok endıselendırıyor nedenını anlamadım

hormonal bir durum bu..
diğeriyle hiç alakası yoktur..
paniklemene gerek yok canım..

dediklerimi unutma :29:

Back
X