Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cift cizgi ama bırısı sılık ne mıde bulantım var ne baska bısey
ne sımdı bu ?
ne sımdı bu ?
hamilesin canm inşallahh:)) gt hemen kanda baktr. mide bulantın içinde daha erkendir hem herkesin bulantısı olcak die bi kural yokki.. bnce hçç vakt kaybetmeden kan tahlili yaptr
ne sımdı bu ?
silikte olsa gebelik var demektir bence.ama ne kadar süre sonra silik oldu,hemen silik olduysa evt ama birde 10 dk dan sonra bakıpta silik oluşmuş dersen bilemem...mide bulantısı hemen olmaz zaten,başka bir belirtide olmayabilir.
canımk ıkı tane yatım bırını sbah yaptım normal ıkı cızgı sonra 3 saat kadar sonra tekrarladım bu sefer cok sılık tı dıger cızgı anlayamıdm.
kız sen hamilesin ozamantebrik ederim canm
Allah kucağınada almayı nasip etsin. ilk ayındı klomende
hayırlı olsun canım hamilesin sen. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin inşallah. bulantıyı takma benimde 2. ayda başladı. hem herkeste aynı belirti olmuyor genetikmiş bide belirtiler öyle demişti doktorlarımız.
bende ikitane yapmıştım ama 3 saat filan değil peş peşe heyecandan. benimde biri silikti.
anemm bebiş geliyır![]()
ne sımdı bu ?
tebrikler Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin![]()
tebrikler canm Allah kucağına almayıda nasip etsin.klomen kullanmıştın dimi sen ilk ayda mı kaldn hamile ayy ne güzel yaa bnde klomen kullandm bu ay ama yumurtam 16mm inşallah büyürde bnde yazarm hamileyiiimmm diee
![]()
sagol canjm tesekkur ederim allahim sanada isteyen herkesede nasip etsin
klomende ilk ayim degil ikinci ayim di hatta soyle anlatiym bu mucizeyi
bir yildir korunmuyorduk yani bu ay 13uncu ay olucakti yazin ortasinda bile bebek olaun diye hamama gittm usuttuysem gecsin diye ama olmadi sonra gectgmz ay yani kasim auinda gunde 1er tane klomen kullandim sonra heycanla calismalaara dewam her ay yaptigm idrar testi oda sonucu husran artik dedim hsg cektiricem kimseye sormadan etmedden gittim hsg celtirdm reglm daha bitrmeden ve iki gun yaki yapitirdim gobegime sonra aktarfan aldigim biykisel karisim yaptirdm sadece iki kasik yedim daha yemedim o ay yine kimseye sormadan gunde 2 adet klomen ictim 1kutu bitti sonra bnmki altimoza yastik koydu kendini hic kasma deyip durdu boyle boyle dewam ettik ama reglim duzensiZdir ama bekledgm tarih ocak 6yi 30 uncu gun yapiyo 6ocak ve buna inanamiycaksiniz
28 aralkta oylesine kan testi yaptirdm sonuc yine husran
Sonra tam adetimi beklerken adet olucagim hafta hamile kalmisim dun test yaptim ama oleaine tam aticakken bi baktim iki ciZgi ama
bu imkansiz di adete 1 hafta kala nasil gebelik olurdu olmus iste aksam degerime baktim kan
degerim 2131 hala soktayim
ama herseyden ewel dua ettim yirekten ve icten hayatta hersey duayla olur buna birkez daha tanik oldum ve inandim
ayy çok güzel ya çok duygulandm... bnmde ilk ayım klomende yumurtam 16mm olmuş küçük ama ben ümidimi kaybetmicm Rabbim vercek inşallah hçç bişi engel değil gerçekten
ayy çok güzel ya çok duygulandm... bnmde ilk ayım klomende yumurtam 16mm olmuş küçük ama ben ümidimi kaybetmicm Rabbim vercek inşallah hçç bişi engel değil gerçekten
sagol canjm tesekkur ederim allahim sanada isteyen herkesede nasip etsin
klomende ilk ayim degil ikinci ayim di hatta soyle anlatiym bu mucizeyi
bir yildir korunmuyorduk yani bu ay 13uncu ay olucakti yazin ortasinda bile bebek olaun diye hamama gittm usuttuysem gecsin diye ama olmadi sonra gectgmz ay yani kasim auinda gunde 1er tane klomen kullandim sonra heycanla calismalaara dewam her ay yaptigm idrar testi oda sonucu husran artik dedim hsg cektiricem kimseye sormadan etmedden gittim hsg celtirdm reglm daha bitrmeden ve iki gun yaki yapitirdim gobegime sonra aktarfan aldigim biykisel karisim yaptirdm sadece iki kasik yedim daha yemedim o ay yine kimseye sormadan gunde 2 adet klomen ictim 1kutu bitti sonra bnmki altimoza yastik koydu kendini hic kasma deyip durdu boyle boyle dewam ettik ama reglim duzensiZdir ama bekledgm tarih ocak 6yi 30 uncu gun yapiyo 6ocak ve buna inanamiycaksiniz
28 aralkta oylesine kan testi yaptirdm sonuc yine husran
Sonra tam adetimi beklerken adet olucagim hafta hamile kalmisim dun test yaptim ama oleaine tam aticakken bi baktim iki ciZgi ama
bu imkansiz di adete 1 hafta kala nasil gebelik olurdu olmus iste aksam degerime baktim kan
degerim 2131 hala soktayim
ama herseyden ewel dua ettim yirekten ve icten hayatta hersey duayla olur buna birkez daha tanik oldum ve inandim
yastığı bn hep yapıyorum ama sonuç vermedi..