hamile miyim ?;

cok uZgunum hevesim kursagimda kaldi canjm nasil anlatsam bilemiyorum esim diyorum imam nikahli esim cunku beraber bile karar almistik her nesye onun ewlenip ayrildigini biliyodum ama dun aksam onunla konustuk saatlercr ve iki cocugunun oldugumu onlarla ilgilenmedigini hatta hic gorusmedgini soyledi dunyam basima yikildi benim zaten bab uok cocihumdami babasiz kalicakti ya bir gun benide birakip giderse allahim yardim et bize bebegimi kaybetmek istemiyorum ogreneli iki gun bile olsa onu cok sewdi bana bagisla onu ama bu sartlar altinda nasil dogururm
cevap ver nolur arkadasim yikildim resmen bi akrabamla konustum aldir hemen dedi nasil kiyicam ki ben ona :(((((( yapamam yaptirma allahim onu alirsan beni de al

cok uZgunum hevesim kursagimda kaldi canjm nasil anlatsam bilemiyorum esim diyorum imam nikahli esim cunku beraber bile karar almistik her nesye onun ewlenip ayrildigini biliyodum ama dun aksam onunla konustuk saatlercr ve iki cocugunun oldugumu onlarla ilgilenmedigini hatta hic gorusmedgini soyledi dunyam basima yikildi benim zaten bab uok cocihumdami babasiz kalicakti ya bir gun benide birakip giderse allahim yardim et bize bebegimi kaybetmek istemiyorum ogreneli iki gun bile olsa onu cok sewdi bana bagisla onu ama bu sartlar altinda nasil dogururm
cevap ver nolur arkadasim yikildim resmen bi akrabamla konustum aldir hemen dedi nasil kiyicam ki ben ona :(((((( yapamam yaptirma allahim onu alirsan beni de al

nasıl yani yaa:53: sana söylememişmiydi eskiden evli olduğunu. sen kaç yıldr berabersin eşinle. bide nie bırakmış onları söledimi.. sen hamile olduğunu söledin mi peki..... ayy zor bi durum.. çocuğunu aldrmıcaksın tabikideeee bi dur bakalım acele karar verme:20:

nasıl yani yaa:53: sana söylememişmiydi eskiden evli olduğunu. sen kaç yıldr berabersin eşinle. bide nie bırakmış onları söledimi.. sen hamile olduğunu söledin mi peki..... ayy zor bi durum.. çocuğunu aldrmıcaksın tabikideeee bi dur bakalım acele karar verme:20:

canım bılıyodum ewlı oldugunu eskıden ama cocuklardan haberım yoktu benım ıcın bırakmıs zaten kadınlada anlasamıyomus bebege o kadar sewındı kı anlatamam ama arkadasım solesene ben sımdı ne yapıcam bebek karnıdma buyuyo mapıcam ?

sagol canjm tesekkur ederim allahim sanada isteyen herkesede nasip etsin
klomende ilk ayim degil ikinci ayim di hatta soyle anlatiym bu mucizeyi

bir yildir korunmuyorduk yani bu ay 13uncu ay olucakti yazin ortasinda bile bebek olaun diye hamama gittm usuttuysem gecsin diye ama olmadi sonra gectgmz ay yani kasim auinda gunde 1er tane klomen kullandim sonra heycanla calismalaara dewam her ay yaptigm idrar testi oda sonucu husran artik dedim hsg cektiricem kimseye sormadan etmedden gittim hsg celtirdm reglm daha bitrmeden ve iki gun yaki yapitirdim gobegime sonra aktarfan aldigim biykisel karisim yaptirdm sadece iki kasik yedim daha yemedim o ay yine kimseye sormadan gunde 2 adet klomen ictim 1kutu bitti sonra bnmki altimoza yastik koydu kendini hic kasma deyip durdu boyle boyle dewam ettik ama reglim duzensiZdir ama bekledgm tarih ocak 6yi 30 uncu gun yapiyo 6ocak ve buna inanamiycaksiniz
28 aralkta oylesine kan testi yaptirdm sonuc yine husran
Sonra tam adetimi beklerken adet olucagim hafta hamile kalmisim dun test yaptim ama oleaine tam aticakken bi baktim iki ciZgi ama
bu imkansiz di adete 1 hafta kala nasil gebelik olurdu olmus iste aksam degerime baktim kan

degerim 2131 hala soktayim
ama herseyden ewel dua ettim yirekten ve icten hayatta hersey duayla olur buna birkez daha tanik oldum ve inandim

canım bılıyodum ewlı oldugunu eskıden ama cocuklardan haberım yoktu benım ıcın bırakmıs zaten kadınlada anlasamıyomus bebege o kadar sewındı kı anlatamam ama arkadasım solesene ben sımdı ne yapıcam bebek karnıdma buyuyo mapıcam ?

canım açtığın konuyu heyecanla okudum ama sonu okuyunca çok üzüldüm ama sen bebeğini aldırma sakın hem dinimizce de caiz değil annenin hayatı tehlikede değilse tabi Rabbim eşinle aranın düzelmesini nasip etsin inş ama bebeğini sakın aldırma sonra daha çook üzülürsün bi cana kıymak kolay değil....

allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin allah yavruna uzun ömür versin
Keske eşimde istese benimde bi bebeğim olsa ama :( eşim erken diyo

Back
X