hamile miyim?

canım benımde adetım gecıktık 21 ocakta adet olmustum test yaptım 2.cızgı silik cıktı. bılmıyorum hamışmiyim ama sende bence bır test yaptır ve snradan haber vrrsen svnrm cnm :)

sen olabilirsin bir iki gün sonra tekrar test yap inşallah hamişsindir :)) bana gelince yarın test alırım sabah kalkınca yaparım artık

sen olabilirsin bir iki gün sonra tekrar test yap inşallah hamişsindir :)) bana gelince yarın test alırım sabah kalkınca yaparım artık

inşaallah canım senınde bebişin göbüşündedir :):) test sonucunu haber verırsın. bu arda ben 2 gun once kan testı yaptım 2.00 cıktı bılmıyorum acaba erkenmı yaptırdım testi de boyle bır sonuc cıktı. gec dollenme fln.. ama 2. cızgıde sılık olsa bıle gordumm yanii :)) bekar arkadasıma yaptırdım onda tek negatıf cızgı cıktı aslında ne yazsak bos sadece beklemk beklemek ve görmek...

inşaallah canım senınde bebişin göbüşündedir :):) test sonucunu haber verırsın. bu arda ben 2 gun once kan testı yaptım 2.00 cıktı bılmıyorum acaba erkenmı yaptırdım testi de boyle bır sonuc cıktı. gec dollenme fln.. ama 2. cızgıde sılık olsa bıle gordumm yanii :)) bekar arkadasıma yaptırdım onda tek negatıf cızgı cıktı aslında ne yazsak bos sadece beklemk beklemek ve görmek...

silikde olsa ikinci çizği çıkması umut var demek yarın değil sonraki gün test yap herşey gönlünce olsun.Eğer hamiş degilsende dert etme hayırlısı artık

2 düşük hamile olmak için 5 den yukarı olması gerekiyor sonucun.

merhaba arkadaşlar.ben en son ilişkime 4 ay önce girdim 4 aydır düzenli ve miktar aynı olmakla beraber adet görmekteyim.fakat aklıma takılan birşey var.kilo aldım ve karnım öne doğru çıktı.şimdide böbreğimden kasıklarıma bir ağrı var 2 gündür.ve en son 2 ay önce bir kasık ağrısı için kan ve idrar tahlili yapıldı ama idrar yolları enfeksiyonu olduğum söylendi.hamile olsaydım bu teste çıkarmıydı?doktor ilaç verdi çünkü.

Back
X