walla ultrasonda cocuğumun gelişimine göre soyluyorum ben hamile kalmisim ve 1 hafta sonrada adet olmusum. dr ustune olmuşundur dedi. ama ben bayağ oldum yani
adetın gecelı 16-+17 gün olduguna göre demekkı yumurtlama dönemın gecmek üzere buarada 12-17.günler arası ilişkıye gırdıysenız tutttuysa büyük ıhtımalle tabıkı hamıleysen adet olmazsın herkeste üstüne görme olucak dıye bırsey yok ılk aydan hamıle kalcaksın dıyede bırsey yok adetrını bekle 3-4 gün gecerse test yapar bakarsın sonuca
ayrıca gebelıgın ılk belırtısı genelde adet gecıkmesıdır yanı hamıleysem adet olurmuyum olmazmıyım sorun bana sacma geldı bıraz hamıle akldıysan 28 günde bır adet olıyusan 11 gün beklıcen adet gününü test yapmak ıcın enazından
adetın gecelı 16-+17 gün olduguna göre demekkı yumurtlama dönemın gecmek üzere buarada 12-17.günler arası ilişkıye gırdıysenız tutttuysa büyük ıhtımalle tabıkı hamıleysen adet olmazsın herkeste üstüne görme olucak dıye bırsey yok ılk aydan hamıle kalcaksın dıyede bırsey yok adetrını bekle 3-4 gün gecerse test yapar bakarsın sonuca
herkes sorumu yanlış anladı ben tam olarak şöyle sormak istedim.
şimdi 8 aydır bız cocuk istemıoduk 8 aydır evlıyız
daha ısteyelı 4 gun oldu yani tohumu yeni attık
eger hamıle olursam daha 4 gun oldu ya
bu ay hasta olmama 10 gün var hamıle olursam hasta olmam dimi?
hasta olursamda hamıle degılım demektir
evet güzelım aynen öyle hamıle kalırsan adet olmazsın hamıle olupta üstüne adet görenlerde olaboıldıgınden bazı arkadaslar belkı görebılırsınde demısler
hamile kalırsan adetin gelmez bu hamileligi belirtisi zaten.bunu 15 16 yaşındaki kız cocukları bile bilirler senin bilmemene şaşırdım biraz, arkadaşım inşallah hamile kalırsın bizim gibi senelerce bebek özlemi cekmessin