Hamile miyim?!

camomilepat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
16
0
16
Ankara
Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle bir sakin ol, fazla stres yapma. Stres adet gecikmesine sebep olabilir, bu da gereksiz bir korku yaratır sende.

Tam birliktelik yaşamamışsın ve anladığım kadarıyla sadece iki defa olmuş bu durum, ayrıca ertesi gün hapı kullanmışsın. Bu durumda hamile kalman çok çok düşük bir ihtimal ve bu düşük ihtimal yüzünden kendini strese sokup, üzmene gerek yok. :34:
Tam olarak rahatlaman için yine de gebelik testi uygulamanı öneririm.

Yalnız sana tavsiyem; bundan sonra lütfen biraz daha dikkatli ol ve korunmayı ihmal etme. Eğer bir sürpriz olursa en çok üzülen, psikolojisi bozulan sen olursun. Cinsellik büyük sorumluluk gerektirir, yaşadığımız zevkin sonucu daha büyük sorumluluklar doğurabilir. O yüzden hafife alma ve dikkatli bir şekilde korunarak yaşa cinselliğini.

Ve söylemeden edemeyeceğim; bu başlığı açtığına pişman olabilirsin. Bazı arkadaşlar başka insanları yargılamayı kendilerine hak gördükleri için sana yardımcı olmak ve öneride bulunmak yerine, seni kendi ahlaki değerlerine göre yargılayabilirler. Hazır ol bu duruma...

aman kızlar dikkat edin
artık hamile kaldın doğurmak zorundasın,doğum yapmak istedin normal doğumdan başka şansın yok bu ülkede

Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.

ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !

Kesinlikle hamile olduğunu düşünmüyorum canım, gereksiz yere kendini üzme...

Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu korku bir sinyaldir, bundan sonrası için dikkat et, hayatını değiştirecek sonuçlar doğmasın...:34:

Back
X