Hamile miyim???

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.318
32.300
748
Hanımlar adetim 2 hafta gecikti ve 2 hafta önce gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, 2 gün sonra testi tekrarladım bu kez tek çizgi çıktı. Doktora gittik ultrason görüntülerine baktırdık doktor çok küçük olduğu için emin olamadığını söyledi kan testi istedi sonuçları yarın alacağım ama sizlere de danışmak istedim

Meraba canim. Bence hamilesin cunku gebelik testleri negatif cikarsa yanlis olma ihtimali olabiliyo ama pozitifse yuzde 90 dogru oluyo belki ikinci testte hata olmus olabilir ama ilkinde poxitifse kesin hamilesin..

Meraba canim. Bence hamilesin cunku gebelik testleri negatif cikarsa yanlis olma ihtimali olabiliyo ama pozitifse yuzde 90 dogru oluyo belki ikinci testte hata olmus olabilir ama ilkinde poxitifse kesin hamilesin..

Hadi inşallah canım yaa

Hanımlar adetim 2 hafta gecikti ve 2 hafta önce gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, 2 gün sonra testi tekrarladım bu kez tek çizgi çıktı. Doktora gittik ultrason görüntülerine baktırdık doktor çok küçük olduğu için emin olamadığını söyledi kan testi istedi sonuçları yarın alacağım ama sizlere de danışmak istedim

Evdeki testlere çok güvenme derim ben.Kana git çift çizgi gördüysen.Değerin düşük bile çıksa 1 gün arayla 2 katına çıkması gerekir.Benim 22'den 98'e çıktı sonra 2254'e...22 çıktığında doktorum gebelik yok demişti.Yükselişinin devamlı ve artarak gitmesi gerekiyor.Evdeki testin çift yada tek çıkmasına takma kafanı.İnşallah bebeğin seninledir.

oo super cnm hayırlı olsun tekrardan
ınsallah keseyı sonra kalp atısını hepsını sırası ıle gorur ogrenırız
sanırım bende hamıleyım :)

teşekkür ederim canımmm :49:
İnşallah hepsini öğreniriz sırasıyla hayırlısıyla. Çok tebrik ederim tatlım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :61:

Back
X