hamile miyim?

yok cnm belırtım fln yok da bebek ıstıyoruz bana da o dr u bırı tavsıye ettı ama olumsuz mu düşünuyosun nasıl bırı adetın kac gun gectı cnmm

ben de 8 gun geciktim idrar testi ve kan testi yaptırdım negatif çıktı.eğer 4-5 gün daha olmazsam regli doktora kontrole gideceğim.acaba kan testinde çıkmamış olabilir mi gebelik:18:

kızlar ben yine kırmızıları gördüm 2 gün önce lekelenme var diyordum dün tam anlamıyla söküldü adet oldum artık gelecek ay denicez şansımızı

yok cnm belırtım fln yok da bebek ıstıyoruz bana da o dr u bırı tavsıye ettı ama olumsuz mu düşünuyosun nasıl bırı adetın kac gun gectı cnmm

o doktor çok iyi ben çok memnUn kaldım adetim 4 gün gecikmişti ama aslında gecikmemiş şubat ayı 28 cektiği için iyi hesaplayamamışım 1 2 gün kayma olmuş 1 2 günde gecikme onuda bahara sayıyorum hava değişimi falan filan işte artık gelecek ay bakacaz

anlattıkların hamilelik belirtisi yani ben daha önce hiç anne olmadım ama her yerden öyle okuyoruz hamilelik belirtisi ama doktorun ne dediyse o belki ilacın yan etkisi falandır başka doktora git ultrasondan baktır ben diyarbakırda yaşıyorum hataylıyım diyarbakırda doktora gitmiştim sol yumurtalığın tamamen kistle çevrili dedi 10 gün sonra falan hataya tatile gitmiştim ordada bi muayne olayım dedim doktor hiç bişe görünmüyo tertemizsin dedi hatta diyarbakırda bi özel hastanede hormon testi yaptırmıştım prolaktin yüksek çıkmıştı ilac falan kullandım hatta sonra tekrar gittim aynı hastaneye yine yüksek çıktı fakülte hastanesine gittim beyin mr çektirdim bide orda hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı prolaktin falan hepsi normal çıktı iki tahlil arasındada 3 gün vardı yani bazen hastaneler yanılabiliyo doktorlar yanılabiliyo en temizi devlet hastaneleri fakülte hastaneleri tek geciyorum

evet ilaçların yan etkisiymiş.hamile kalmadım.
ama bu ay kaliteli bi yumurta elde ettik.inşallah bunda tutar..

çok mutluyum artık bende hamişimm :D
3 ay ara verdim tedaviye, tedavisiz hamile kaldım RABBİM 'e çok şükür
ALLAH'ım isteyen herkesi anne-baba yapsın inşALLAH :)

Back
X