hamile miyim???

2ba-

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
1.293
1.611
358
Arkadaşlar sizce hamile miyim?
Daha önce 2 düşük yaptım, o yüzden çok endişeliyim. 2. çizgi silik olarak çıktı ama fotoğraflarda da pek belli olmuyor.
Bu arada adetime 4 gün var, heyecandan dayanamadım test yaptım, şimdi daha çok heyecanlıyım. İnşallah hamileyimdir yaa :18:

$IMG_2578.webp

$IMG_2571.webp

$IMG_2579.webp

$1.webp

Himmmmm.buyuk ihtimalle hamilesinnnnnn.bende adetime 4 gun kala yaptim ayni boyle cikmisti.simdi 30 haftam bitti cok sukur:)darisi sana olsun insallah.dusuk yaptim deyipte kendine dert etme rabbim herseyin hayirlisini versin.

Himmmmm.buyuk ihtimalle hamilesinnnnnn.bende adetime 4 gun kala yaptim ayni boyle cikmisti.simdi 30 haftam bitti cok sukur:)darisi sana olsun insallah.dusuk yaptim deyipte kendine dert etme rabbim herseyin hayirlisini versin.

Çok teşekkür ederim. Allah herşeyin hayırlısını bilir tabi ama insan böyle olumsuz şeyler yaşamış olunca da endişe etmeden edemiyor.
Allah sana da hayırlısıyla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Aminnnn.1 dis gebeligim sanirim 3 tu dusugum unuttum sayisinida:)bu hamileligimin basindan beri kan golu oluyordu hertaraf:)ilk kizimi da eklemsi yabi tansiyondan erken dogurdum.hic umutsuz bi halim varmi:)heyecanla iki kiz annesi olucam gunu bekliyorum.bol bol dua yer gok dua yla.yiyecek ekmegi olan buyursun gelsin basimizin uzerinde yeri var.

hayirli olsun. ben de 5 gun kala ogrendim boyleydi ;)
benimde 2 dusuk dolayisiyla iki kurtajim bar. korkma. hepsi ayni olacak diye birsey yok..

Hayırlısı olsun çok büyük ihtimalle hamilesin ben de 5 gün kala yapmıştım böyleydi aynen test.

Bence de hamilesin . Ben de dayanamayıp 4-5 gün önce yapmıştım aynen boyle çıkmıştı şimdi 10.haftamizi bitirdik çok sukur:) . Zaten bişe olmadığında hiç çizgi görünmüyor.sonucunu yaz mutlaka:)

Slm canim
Bencede hamilesin.
Gününden 4 gün önce yaptığın için testi böyle silik çıkmıştır. Çünkü erken dönemde beta hcg hormonu (hamilelik hormonu) düşük miktarda olduğu için, çizgi hafif olur. Bu hormon 2 günde bir 2 kat artar. Çizgi cizgidir. Yanlış negatif test olabilir ama yanlış pozitif yok denecek kadar azdır.
Hayırlı olsun bebisin. Allah banada tüm isteyenlerede nasip etsin.

Slm tatlim.gozun aydin hamilesin.benimde biri 9haftalik biri 15haftalik 2dusugum war we gene hamileyim.bende tedirgnm ama allahima siginyrum.sende telaslanma.ins sagsalim bebeklerimizi kucagmiza alcaz

Biraz önce kan verdim, inşallah güzel bir değer çıkar. Sonucu size de yazacağım.
Hepinize çok teşekkürler :16:

Selam kızlar ben sıteye yenı uye oldum. Kafam cok karıstı bana yardımcı olursanız cok sevınırım. Sat 10 gun kala kasık ve karın agrısıyla doktora gıttım ultrasondan baktı kese var dedı ama kesın olarak gebesın demedı kan testım 0.19 cıktı negatıf yanı ama yınede ılac ıcme gebe olabılırsın adet gununde gel test yapalım cıkar dedı. Adet gunum 11ınde ama bekleyemıyorum kafam cok karıstı sızce hamıle mıyım?

Selam kızlar ben sıteye yenı uye oldum. Kafam cok karıstı bana yardımcı olursanız cok sevınırım. Sat 10 gun kala kasık ve karın agrısıyla doktora gıttım ultrasondan baktı kese var dedı ama kesın olarak gebesın demedı kan testım 0.19 cıktı negatıf yanı ama yınede ılac ıcme gebe olabılırsın adet gununde gel test yapalım cıkar dedı. Adet gunum 11ınde ama bekleyemıyorum kafam cok karıstı sızce hamıle mıyım?
O işte bi yanlışlık var canım 0,19luk bir kan değeriyle kese görülmesi mümkün değil. Kan değerin hamile olmadığını gösteriyor ama zaten çok erken yaptırmışsın hamileysen adet gününe kadar artar. Kesenin görünmesi içinse bu değerin 2000leri geçmesi gerekiyo. senin doktorunla aranda bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir ya da doktorun diplomayı manavdan almış :)) bence adet günün geldiğinde yeni bir kan testi yaptır

Inan bende anlamadım ınternetten burdan bı cok arastırma yaptım kese 4 5 haftalıkken gorunurmus 4 5 haftalıksada kanda mutlaka cıkarmıs. Ultrason resmını verdı bana gercektende kese gıbı bısey var ama tabı nedır bılmıyorum. 5gun oncede ıdrar testı yaptım evde ıkıncı cızgı cok sılık cıktı kafam cıdden cok karıstı

O işte bi yanlışlık var canım 0,19luk bir kan değeriyle kese görülmesi mümkün değil. Kan değerin hamile olmadığını gösteriyor ama zaten çok erken yaptırmışsın hamileysen adet gününe kadar artar. Kesenin görünmesi içinse bu değerin 2000leri geçmesi gerekiyo. senin doktorunla aranda bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir ya da doktorun diplomayı manavdan almış :)) bence adet günün geldiğinde yeni bir kan testi yaptır
. Ultrason resmını koysam bı yorumun olabılır mı ?

91f5dac4651b1072fc84a4cc9d905086c3c906e9

. Ultrason resmını koysam bı yorumun olabılır mı ?

91f5dac4651b1072fc84a4cc9d905086c3c906e9

benimki de çok silik çıkmıştı cumartesi günü, bugün kan testi yaptırdım, adetime de 2 gün var, hamileymişim çok şükür :21: 114 çıktı beta hcg :)

ama senin kese görünmesi çok garip, bence satı beklemene gerek yok, yarın yaptır kan testi, zaten hamileysen muhakkak çıkar. inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin

benimki de çok silik çıkmıştı cumartesi günü, bugün kan testi yaptırdım, adetime de 2 gün var, hamileymişim çok şükür :21: 114 çıktı beta hcg :)

ama senin kese görünmesi çok garip, bence satı beklemene gerek yok, yarın yaptır kan testi, zaten hamileysen muhakkak çıkar. inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin
. Oncelıkle tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ıns. Adına cok sevındım. Ben ozele gıttım kontrole ultrasonda kese gıbı bısey vardı gecen ayda adetım az olmustu ustune gormus olabılırsın deyıp kan testı yaptı sonuc oyle cıkınca ultrasondakı pıhtıda olabılır dedı bu arada kasıklarımda ve karnımda cok agrım vardı sonuc boyle olunca adetıne daha cok varmıs gunun gelınce gel yapalım testı dedı ben dayanamadım evde adetıme 5 gun kala yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı sımdıde yarını beklıyorum yarın test yapcm cıkarsa yıne kan testı yaptırcm henuz adet olmadım ve cok merak edıyorum lutfen dua et hayırlı bı sonuc alıyım bos gebelık olmasındanda korkmuyo degılım aslında :(

. Oncelıkle tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ıns. Adına cok sevındım. Ben ozele gıttım kontrole ultrasonda kese gıbı bısey vardı gecen ayda adetım az olmustu ustune gormus olabılırsın deyıp kan testı yaptı sonuc oyle cıkınca ultrasondakı pıhtıda olabılır dedı bu arada kasıklarımda ve karnımda cok agrım vardı sonuc boyle olunca adetıne daha cok varmıs gunun gelınce gel yapalım testı dedı ben dayanamadım evde adetıme 5 gun kala yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı sımdıde yarını beklıyorum yarın test yapcm cıkarsa yıne kan testı yaptırcm henuz adet olmadım ve cok merak edıyorum lutfen dua et hayırlı bı sonuc alıyım bos gebelık olmasındanda korkmuyo degılım aslında :(

Kendini hiç üzme canım, iyi haberi alıcaksın inşallah. Ne oldu test sonucun? haberdar et beni.. ama bence hamilesin inşallah :16: Dualarım seninle..

Back
X