hamile miyim

xxelvan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
6
0
6
35
İstanbul
Merhaba ikinci çocuğu istiyoruz ilk defa korunmadk bu ay iki kez tam yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim şu an adetime 7 gün var ve belim bir haftadır çok ağırıyo kaşıklarma sancı vuruyor ve hafif bulantım oluyor göğüslerm her adetten üç gün önce buyur ve sızlar bu sefer erken oldu bi de akıntım çoğaldı ben ayın 17 sinde ilişkiye girdim sizce test yapmak için erken mi ve bunlar hamileliğin kesin belirtileri midir eğer o gün gece kalmışsam 9 gün olması gerek yapmalı miyim test

Selamm xelvan
Benimde adetime bes gun var yaklasik bir haftadir sol kasik batmasi ve gogus hasasiyeti yasiyorum bugunde kahverengi lekelenme oldu devamida gelmedi .. bakalim adet olcammi ins sende hamilesindir adetini bekle bence testte cikmayabilir henuz herseyin hayirlisi olsun

Ben yeni hamileyim 5 haftalık geçen hafta öğrendim 2. Bebeğim oğlumda hissetmiştim ama bunda hiç anlamadım olmam gereken günde olmayınca ertesi gün test yaptım öle öğrendim test yapsan çıkmayabilir ama kanda varsa çıkar ama çok erken benimde senin gibi ümitlenip sonunda üzüldüğüm aylar oldu sakin ol ve bence biraz bekle inşallah Allahım gönlüne göre verir

Merhaba yeni uye oldum bende sabirsizlikla bekleyenlerdenim benimde 5 gun kaldi hayirlisi 1.5 yil oldu evleneli ama daha mutlu haberi alamadik

ultra erken gebelik testlerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra belli oluyormuş onlardan dene istersen...

Gerek kalmadı çünkü bugün test yaptım negatif çıktı daha adetme bi hafta var ama bu değişiklikler ne. Anlamadım

slm. Ben yaptım test canım ama negatif çıktı yine de umutluyum bakalım belki testte belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…