Hamile miyim

kova94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
81
1
36
Bursa
Kızlar 14 temmuzda adet oldum dün hediye verilen gebelik test sonucm bu.acaba hamile olup üstüne mi gördüm pozitif değil mi bu sonıç ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406446446235.webp
    $1406446446235.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar 14 temmuzda adet oldum dün hediye verilen gebelik test sonucm bu.acaba hamile olup üstüne mi gördüm pozitif değil mi bu sonıç ?

bu kadar erken çıkamaz yani test bozuk ta olabilir bir de üzerine de görmüş olabilirsiniz başka belirti hissediyor musunuz? mesela ben yumurtlama günümden 5 gün sonra kabızlık ve mide yanması yaşadım halende devam ediyor öyle anlamıştık gebeliğimi vücudumu iyi tanımamla alakalı birazda ama testte hemen çıkmadı adet günüme 3 gün kala çıktı ev testinde

Pozitif sonuç bozuk olmaz diyorlar çok da istiyoruz umutlandık.İki gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrım göğüs şişliğim var.

Yanma da var midemde ama zaten gastritim var o yüzden onu gebelik belirtisi saymıyorum.

Pozitif sonuç bozuk olmaz diyorlar çok da istiyoruz umutlandık.İki gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrım göğüs şişliğim var.

Yanma da var midemde ama zaten gastritim var o yüzden onu gebelik belirtisi saymıyorum.

dilerim gebesindir
ama adetini yoğun atlattıysan gebeliğin oluştuğunu sanmıyorum lekelenme gibi atlattıysan yani kan çok sulu kıvamda geldiyse üzerine görmüşsündür. en güzeli yakın bir hastanede kan testi yaptırmak sağlık ocakları da yapar.. bir de evde uygulanan kitlere çok güven olmuyor.. yanıltıcı olabiliyorlar kalitesine göre değişiyor güüvenilirliği.. kendimden biliyorum iki senedir her ay çeşit çeşit denemişliğim var.
eğer gebeyseniz kan testinde net çıkar bize de haber verin :) merak edeerim ben

Susayacı Bugün başka marka kaset tipi yapacağım o negatifse kan testine gerek yok silik falan çıkarsa kan testine gideceğim çok teşekkür ederim haber ederimmmmmm :):)♡♡♡inş bebiş yoldadır

Adetim kırmızıydı kıpkırmızı sulu.

Hatta şaşırdım bu sefer hiç koyu ve kıvamlı değil diye.Ama miktarı az değildi süresi de normal gibiydi

Merhaba arkadaşlar ben de internette araştırma yaparken siteyi gördüm yorumlarınızı okudum ve hem sizlerle tanışmak hem de şu an yaşadığım durumu sizinle paylaşmak istedim. Ben 1 yıllık evliyim ancak eşimle evlenmeden önce de aktif olarak cinsel ilişkiye giriyorduk ben 8 ay öncesine kadar korunuyordum doğum kontrol hapıyla ama bebek istediğimiz için bıraktım şu an eşim de ben de korunmuyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikmeli geldi gebelik ihtimalini düşünmedim bile ama bu ay 12 gün oldu hala adet olmadım 4-5 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sağ kasığımın üzerine dokunduğumda sanki bir şişlik hissediyorum ya da bana öyle geliyor bilemiyorum böyle bir belirti yaşayan var mı? Adet olmadığım için inanılmaz şiştim göğüslerim şişti kasıklarımda bazen çok hafif ağrı var gibi ama adette olamıyorum. Bugün de sıvı bir akıntı gelmeye başladı benden ama renksiz sizce gebelik ihtimali var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Susayacı negatif çıktı şimdş yaptım iknci test :(:(

Eklentiler

• $1406482993604.webp
    $1406482993604.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 117
Back
X