Hamile miyim?

theskyfr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
6
0
1
28
Herkese merhaba,

Erkek arkadaşımla 27 Temmuz gecesi ilişkiye girdik ancak vajinal olarak değil, ve erkek arkadaşım anüsümün içine boşaldı ancak spermleri vajinama doğru akmaya başladı, hemen spermleri tuttu aşağıdan yukarıya doğru sildirdi, vajinamı da iyice temizledi, hatta kuruttu yani, neyse öyle geçti, ardından 3 veya 4 gün geçti regl oldum, normaldi zamanlama olarak, ardından 3 hafta sonra heralde, tuvalete çıkmaya başladım sık sık, sonraki ay tekrar regl oldum ancak tuvalete çıkma sorunum geçmedi, hala da sürüyor, bir de 2 gün boyunca canım tatlı şeyler çekmeye başladı, saçma olucak belki ama kuru fasulye gibi şeyler de çekmeye başladı, erik de oldu, pasta, pizza da oldu, ardından bu can çekmesi geçti ancak tuvalete çıkmak hala devam ediyor, gebelikten korkuyorum, regl olmam da bi aksama yok ancak tuvalete çıkma olayı oluyor, acaba enfeksiyon olabilir mi? Gebeliğe bağlamak doğru mu? Yorumlarınızı bekliyorum, bu arada ilişkiye girdiğimizde yumurtlama döneminde değildim yani bana çok düşük bir ihtimal gibi geliyor.

Niye bu kadar ayrintiya girdiniz yok anüs yok vajinami temizledi filan. Ee tabiki enfeksiyon kapmistir. Cok kurcalamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…