merhaba aslında tecrübesiz değilim 3.5 yaşında bir yavrum var zaten ama...böyle durumlarda insan objektifliğini koruyamıyor. lütfen yardımcı olun bana. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı...
fakat şimdi ümitliyim :) uzun zamandır ilk kez adetim gecikti. günü gününe olur normalde hiççç şaşmadı (2 yıl önce kist olmuştu sadece o zaman gecikmem oldu) dün adet olmam gerekiyordu ve henüz hiçbirşey yok. sürekli sol kasığımda batmalar oluyor (arada bir sağda) göğüslerimde de hassasiyet var. ve halsizim. evet çok erken biliyorum ama yaptığım test tek çizgi çıktıhamile olabilir miyim sizce?
adet döngüm tam 30 gün sürüyor. kimi hesaba göre 17. gün yumurtlamam kimine görede 14 yada 15. gün ?. döngüye göre bugün 32. günümAdet günü belli olur derler ama belki geç yumurtladnz bilinmez ki.. Eger yumurtlama gününüzü tahmin edebilirsiniz belki yorum yapabilirz
adet döngüm tam 30 gün sürüyor. kimi hesaba göre 17. gün yumurtlamam kimine görede 14 yada 15. gün ?. döngüye göre bugün 32. günüm
amin isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim. benimde aslında değişiklik gösteriyor yumurtlama günüm bu yüzden emin olamıyorum.Yumurtlama gününden 15 gün sonra cıkıyor diye biliyorum ama işte emin olmak gerek mesele ben sanırım 29 unda yumurtla dım iki hafta sonra ya denk gelen bu cuma test yapcam Allahım nolur hayırlısı ile hamileyimdir dua bekliyorum
beklemek en doğrusu sanırım ama işte insan duramıyor...1 hafta daha dişini sık. bir daha test yap. belki şimdiki testin siliktir görememişsindir.
aynı şeyi bende yaşıyorum umarım belirtidir. daha önce hiç yaşamamıştım. yani tanımadığım bir durumBenim de Adet olmama 4 gün var ama Rahmimde kasılma var özellikle sol tarafta. Yatağa yattığımda fena bir kasılma var çekilme gibi bu belirti olabilir mi acaba
Bi dahaki aya inşaallah umudunu yitirmehamile değilmişimyine olmadı kan testinde negatif çıktı
Ben oğluma hamile kaldığım Zaman belirtilerim adet belirtisiyle aynıydı sadece Extra olarak inanılmaz karnım acıkıyordu sürekli yemek yiyordum zaten bu sebepten dolayı hamilelikte 32 kilo aldım :)aynı şeyi bende yaşıyorum umarım belirtidir. daha önce hiç yaşamamıştım. yani tanımadığım bir durum
inşallahBi dahaki aya inşaallah umudunu yitirme
Bu benim adet belirtim ama inş sen hamişsindir canımBenim de Adet olmama 4 gün var ama Rahmimde kasılma var özellikle sol tarafta. Yatağa yattığımda fena bir kasılma var çekilme gibi bu belirti olabilir mi acaba
Benim oğlum var daha 21 aylık eğer bir bebiş gelirse sürpriz olur :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahBu benim adet belirtim ama inş sen hamişsindir canım
Benimde 10 gun kaldı..umitvarız
2 senem bitti bu ay yuzum gulse hayırlısıyla..
Bekleyen herkesin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?