Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile görünüyorsun canım bi kan testi yaptır emin olGebelik testi cubugu bir tanesi resimde ki gibi silik çıktı sizce hamile miyim ?
Ben de laboquick marka testle çok büyük hayal kirikligi yasamistim canim. İnşallah senin testin yanlis değildir. Çünkü teste gore hamilesin.Kızlar peki ben hamileymisim adetimin 39. Günü 11 aydır deniyoruz
Aminn canm inşallah yaBüyük ihtimal hamilesinizdir ben adetime 2 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı, 7 gün sonra yapmıştım silik çıkmıştı 11.gün yaptım biraz daha belirgindi. İnşallah hamilesinizdir :)
canım ya aynı şeyi bende mi yaşadım şimdi çöktüm resmen 11 ay olmustu ilk defa orda bir çizgi görmüştümBen de laboquick marka testle çok büyük hayal kirikligi yasamistim canim. İnşallah senin testin yanlis değildir. Çünkü teste gore hamilesin.
seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim. 2 ay önce senin çizgiden daha koyuydu benimki ama sonuç hüsran. yine de bi kan testi yaptır istersencanım ya aynı şeyi bende mi yaşadım şimdi çöktüm resmen 11 ay olmustu ilk defa orda bir çizgi görmüştüm![]()
Pozitif gözüküyor. Dr a gidip kan verdiniz mi?
canım sakın cok fazla hayalini kurma çünkü vücut kendini psikolojik olarak çok etkiliyor ha oldum ha olucam acaba hamilemiyim falan diye sormayın rahat bırakın kendinizi, bende sizin gibiydim ağlamalar yine mi olmadı diye geçen aylar en son dedim off tamam ya düşünmücem sorgulamıcam iççamasırıma bakıp durmucam test almıcam yapmıcam dedim ve öylede yaptım,, anaaa baktım ki hamileyim :) tavsiyem ilişki sonrası ayağa kalkma yat uyu sabaha duş alırsın. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.canım ya aynı şeyi bende mi yaşadım şimdi çöktüm resmen 11 ay olmustu ilk defa orda bir çizgi görmüştüm![]()
aminn inşallah canım her defasında takmıcam diyorum ama olmuyor yapamıyorum adetime bir hafta kala oldumu pür dikkat kendimi dinliyorum çabalıcam canım çok sağolcanım sakın cok fazla hayalini kurma çünkü vücut kendini psikolojik olarak çok etkiliyor ha oldum ha olucam acaba hamilemiyim falan diye sormayın rahat bırakın kendinizi, bende sizin gibiydim ağlamalar yine mi olmadı diye geçen aylar en son dedim off tamam ya düşünmücem sorgulamıcam iççamasırıma bakıp durmucam test almıcam yapmıcam dedim ve öylede yaptım,, anaaa baktım ki hamileyim :) tavsiyem ilişki sonrası ayağa kalkma yat uyu sabaha duş alırsın. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ayyy ben onu yapamiyorum istersecanım sakın cok fazla hayalini kurma çünkü vücut kendini psikolojik olarak çok etkiliyor ha oldum ha olucam acaba hamilemiyim falan diye sormayın rahat bırakın kendinizi, bende sizin gibiydim ağlamalar yine mi olmadı diye geçen aylar en son dedim off tamam ya düşünmücem sorgulamıcam iççamasırıma bakıp durmucam test almıcam yapmıcam dedim ve öylede yaptım,, anaaa baktım ki hamileyim :) tavsiyem ilişki sonrası ayağa kalkma yat uyu sabaha duş alırsın. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet gayet net fazlasıyla. Hayırlı olsun :)kesin hamile miyim :/